Şimdi Ara

https://www.spor-ayakkabi.com--Spor-ayakkabi.com KESİNLİKLE BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spor-ayakkabi.com -- Spor-ayakkabi.com --www.spor-ayakkabi.com --www.spor-ayakkabi.com
    Herkese selamlar.Bu siteye denk gelip alışveriş yapmaya niyetlenen arkadaşlara uyarı olması açısından buraya konuyu açıyorum.Ayın 15-20 si gibi bu siyeden Lumberjack marka beyaz bir erkek ayakkabısı aldım.Kapıda ödemeli olarak satın almıştım..

    ...Aradan birkaç gün geçti kargo falan yok bende siteye tekrar girdim canlı destek vardı oradan durumu sordum tamam hemen kargoluyoruz bugün onaylıyorsanız dediler bende tamam dedim..

    ..Ayın 23 ünde kargo geldi Aras kargo ile bende şubeye gittim almak için.85 tl ödemesi vardı kargoyu kontrol edip almak istedim ödeme yapmalısınız önce dediler aslında o an birazda boşluğuma geldi ödedim ve kargoyu orada açtım ve ŞOKK..

    ..İçinden 40 numara siyah renk pazarlarda satılan tarzda leş bir ayakkabı.Kargoya bakın bu aldığım ürün değil tutanak tutalım dediysemde tutanak tutamayız dediler.Mecburen kargoyu alıp çıktım eve gelip siteye girdim iletişim numarası var arıyorsun masusdan bir telesekreter çıkıyor sonrasında şuan çok doluyuz biz sizi arayacağız uyarısıyla telefon kapanıyor ama bu hep böyle.Canlı destekten yine konuştum iade formunu doldurun biz size geri döneceğiz deyip oyalamaya çalışıyor çünkü sitedeki ne üye girişi nede iade formu vs çalışmıyor si<de bir üye olmayı deneyin isterseniz..Sonuçta canlı desteğe ağzıma geleni söyledim ve sizi hakem heyetine vereceğim savcılığada suç duyurusunda bulunacağım dedim direk beni engelledi...

    ..Bu arada Aras kargoda suçlu çünkü böyle bir firma adına para tahsil ediyor ve suça dolaylı olarak orrtak oluyor.Ayrıca bildiğim kadarıyla e ticaret şirketi ürün yollarken irsaliye ve fatura ibraz etmek eklemek zorunda ama gelen kargoda bunlarda yoktu..

    ..Neyse kargoyu resimlerini vs çektikten sonra gelen adrese geri yolladım ama büyük ihtimalle gelen adreste sallama çünkü kargoda yazan adamların cep numarasıda kullanılmayan bir numara..

    ..Ama işin peşini bırakmayacağım ve gerekli başvuruları yapacağım bu arada bankayada itiraz başvurusunda bulundum kredi kartıyla ödemiştim çünkü.

    ...Aslında forum arkadaşlarımdan ricam konuyu öne çıkarmaları ve başkalarınında bu tuzağa düşmelerini engellemek birde kapıda ödemeli satıyorlar sırf hepimiz uydurma isim ve adres vererek bir sürü sipariş verip almasak ne güzel olur belki adamlara siteyi bile kapattırırız.
    www.spor-ayakkabi.com -----Spor-ayakkabi.com

    ..Aldığım ve gelen ayakkabıların resmini koyuyorum birazda siz gülün.https://www.spor-ayakkabi.com--Spor-ayakkabi.com  KESİNLİKLE BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYINhttps://www.spor-ayakkabi.com--Spor-ayakkabi.com  KESİNLİKLE BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYINhttps://www.spor-ayakkabi.com--Spor-ayakkabi.com  KESİNLİKLE BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYINhttps://www.spor-ayakkabi.com--Spor-ayakkabi.com  KESİNLİKLE BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 29 Mayıs 2019; 20:11:48 >







  • Gelen ayakkabıyı görünce istemsizce güldüm,geçmiş olsun.
    Kargoda parayı ödemeden açamamak saçmalık.Sana orda tutanak tutturmamaları ise apayrı bir saçmalık,öyle bir hakları yok.
  • Gülünmeyecek gibi değil zaten..İşin komik tarafı bu kargodan 3 gün sonra firmadan bir kargo daha geldi.Bende zannettimki geri gönderdiğim kargo şikayette yazdım diye yenisini doğrusunu gönderdiler.

    ..Kargoya bi gittimki yine 85tl ödemeli bir kargo.Dedim bunu geri postalayın almıyorum.Adamlar bir kere düttü yetmemiş utanmadan bir daha dütecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.