Şimdi Ara

Turkcell Superonline AKK düzenbazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Kasım ayında Turkcell Superonline fiber internet aboneliğimiz doluyordu. Aynı dönemlerde de yeni yılda AKK'nın kalkacağını biliyorduk. Taahhüdümüz dolmaya yakın Superonline müşteri hizmetleri tarafından arandık. Bu esnada kullanmakta olduğumuz paket 100mbps 150GB şeklindeydi. Müşteri hizmetleri taahhüdümüzün bittiğini ve 5 TL daha fazla vererek 250GB AKK olan pakete geçebileceğimizi söyledi. Biz de zaten yeni yılda AKK kalkacağını böyle bir şeye gerek olmadığını belirttik. Bunun üzerine müşteri temsilcisi tarafından taahhüdümüzü uzatmaz isek en az 300TL vererek bu paketi kullanabileceğimizi, 250GB olan paketten devam edersek aynı fiyattan AKK olmadan devam edebileceğimizi belirtti. Biz de kabul ettik ki fiyatların öyle olacağını üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorduk.
    Düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu muhtemelen 250GB'ı aşmadık. Ancak dün gelen bir mesajda 200GB internet kullandığımız , 250GB geçmemiz durumunda internetimizin tamamen kesileceği konusunda bir bilgi aldık. Müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında sorunu anlattığımızda bizim kotalı olarak taahhüt verdiğimiz ve taahhüt bitene kadar da bu paketi kullanacak olduğumuz belirtildi. AKK kalktığını böyle bir şeyin olmaması gerektiğini belirtmemize rağmen haklılık payımız bulunmadı.
    Şimdi sizlere sormak istediğim ilk olarak AKK'nın kalkıp kalkmadığı? Bildiğim kadarıyla kotalı müşterilerde kotasıza geçirildi. Yanlış biliyorsam düzeltmenizi rica ederim.
    İkinci olarak, biz telefonda bunu bizzat sorduk ve söylediler. AKK kalktığında paketimiz bu şekilde güncellenecekti. Güvenliğimiz açısından kayda alınan bu konuşmaya nasıl ulaşabiliriz? Tek oluru avukata mı vermek?







  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:5:24 >
  • Kotalı derken bizim kullanmış olduğumuz 150gb olan paket de 150gb'dan sonra hızı düşen paketti. Kotalı paket olsa onu anlayacağım. En kötü 250gb'dan sonra hız düşmesi lazım. Bunlar tamamen interneti keseceklerini belirtiyorlar.
  • termomuk kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:5:25 >
  • şimdi anladım. ama biz bunu kasım ayında üstüne basa basa sorduk. onlar da akk kalktığında pakatten devam edersiniz demişlerdi. biz de 1-2 aylığına da olsa 4-5 tl fark için 100gb fazladan olsun diyerek kabul etmiştik. etmez olaydık.
  • Hocam 250gb nasil harciyorsunuz 1ayda.ben en fazla 150 harciyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

    Hocam 250gb nasil harciyorsunuz 1ayda.ben en fazla 150 harciyorum
    Hocam 3 erkek kalıyoruz. 21 yaş 29 yaş ve 33 yaş.
    3 erkek... 3 bekar erkek.
  • akk kalktı

    normal kota getirdiler.

    Yani sınırsız tarifelerde hız düşürme olmayacak herkes aynı hızdan sınırsız kullanacaktı.

    Sizi sınırsızdan yüksek gb li kotalı yapmışlar yalan yanlış konuşarak yani kandırmışlar. hakkınızı arayın ama çok bir şey cıkacagını sanmıyorum bu düzende

    ses kaydından bir şey yaparlarsa çok sevinirim sizin adınıza
  • Zeen kullanıcısına yanıt
    yani müşteri hizmetlerinin kelime oyunlarına aldanmışız gibi duruyor. AKK kalktı ama hız düşürme olmadan direkt kota getirildi anladığım kadarıyla. Yani hali hazırda bu tarz kullanmakta olduğum gibi tarifeler mevcut. Bu durumda pek de bir şey talep edemeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.