Şimdi Ara

Gezegen GSM güvenilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gezegen GSM adlı satıcıdan daha önce ürün alan oldu mu? Güvenilir midir?



  • Hortlatıcam konuyu ama uzak durmanızı öneririm. Buradan alınan sözde kayıtlı garantili Redmi note 6 pro'ya bir buçuk sene sonra operatörden klonlu İMEİ uyarısı geldi, başta yanlışlık oldu sanmıştım ve daha sonraki zamanlarda iki SİM slotuda kullanıma kapandı. İnternette aratırsanız benzeri durumda aynı dükkandan klonlu cihaz nedeniyle çok sorun yaşayan olduğunu görürsünüz.

    Kendilerinin hala popüler aracı sitelerde dükkanı var başkası okursa dikkat etsin üzülmesin. Sikayetvar.com sitesine de bakabilirsin ilgili sorunlar için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleyk83 -- 25 Şubat 2021; 15:17:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aleyk83

    Hortlatıcam konuyu ama uzak durmanızı öneririm. Buradan alınan sözde kayıtlı garantili Redmi note 6 pro'ya bir buçuk sene sonra operatörden klonlu İMEİ uyarısı geldi, başta yanlışlık oldu sanmıştım ve daha sonraki zamanlarda iki SİM slotuda kullanıma kapandı. İnternette aratırsanız benzeri durumda aynı dükkandan klonlu cihaz nedeniyle çok sorun yaşayan olduğunu görürsünüz.

    Kendilerinin hala popüler aracı sitelerde dükkanı var başkası okursa dikkat etsin üzülmesin. Sikayetvar.com sitesine de bakabilirsin ilgili sorunlar için

    İyi ki zamanında oradan almamışım. Baya uğraştıracakmış demek ki.

  • gezegengsm kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. sattıkları cep telefonlarında daha sonra imei kopyalama sorunuyla karşılaşıyorsunuz. telefon alırken satıcısına dikkat etmek gerekli yoksa daha sonra çok başınız ağrıyabilir..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.