Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşadığım sorun yazılımsal değil lütfen konudan anlayan yardımcı olsun öncelikle sorunu gtx560 ti den yaşıyorum oyun oynarken kart birden gürünyü vermiyor kasa çalışıyor ama ekran yok oyun oynarken ısınıp kapanıyor daha önce ekranda çizgiler vardı cpu ısıtıp olayı çözdüm şimdide oyun oynarken bi süre sonra kapanıyor fanlar çalışıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Doğrudan cevap verelim o zaman size.

    Daha önceden zaten bir müdahelede bulunmuşsunuz. Isıtıp çalıştırma durumuna gelen ekran kartları zaten vadesini doldurmuş duruma gelmişlerdir. Buna benzer konuları incelerseniz zaten sizin yaptığınız şey kartınızı bir süre daha çalıştırmaya yarayan bir işlemdi. Kesin çözüm değildi. Şimdi söyleyeceklerim size pek bir yardımda bulunmayabilir yani.

    Burada sorunun ısıdan kaynaklandığını kesin olarak eminseniz, ilk olarak ekran kartınızın fanlarını temizleyin. Fan değişme imkanınız var ise değiştirin. Ekran kartınızın gpu'sunun termal macununu yenileyin. Alabildiğiniz kadar iyi bir termal macun alın.

    Bunun dışında zaten yapabileceğiniz bir şey yok pek. Fırınlama sırasında termal macunun özelliğinin azalmasına neden olmuş olabilirsiniz. O yüzden termal macun yenileme işlemi ekran kartınızın ısısının azalmasında baya yardımcı olacaktır. Ama tabi sürülecek termal macunun kalitesi ve bu işlemin çok iyi bir şekilde yapılması lazım yoksa pek bir anlamı kalmaz.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 26 Mayıs 2019; 15:59:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.