Şimdi Ara

Harici USB bağlantısı ses konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam değerli forum sakinleri ; üstadlar. yardımlarınızı rica ediyorum. Problemle ilgili videoyu en alta koydum.Açıklamasını alta yazıyorum.
    Aracım Fiat Punto evo . araç teyp markası delphi
    Aracıma cd changer girişine takılan USB bluetooth modülünden Aliexpresten aldım . Düşük seste sorun yok ancak sesi yükselttiğim zaman boğulma oluyor.
    Müzik çalmazken bile örneğin bluetoothla telefonuma bağlandığım zaman sesi açarsam uğultu başlıyor, aynı şekilde aux bağladığımda veya USB den şarkı çalarken & çalmazken
    bekleme modunda kısaca her türlü sesi açtığım zaman boğulma ve uğultu var. Ancak düşük seslerde sorun yok.Aracın orjinal cd ve radiosunda veya extra takılan kablolu aux girişinde hiçbir sorun yok.
    Sorun aldığım cihazda. Satıcıya mesaj attığımda bana ses gürültü filtresi göndereceğini söyledi. Ancak malum dolar fiyatının artması hemde bundan sonra ülkeye giren her ürünün istisnasız %20 gümrük vergisine tabi olmasından dolayı kabul etmedim. Ürünün yarı beldelinin iadesini o paraylada ses gürültü filtresi alacağımı söyledim. ancak bu ürünlerde pahalı maalesef.
    Şimdi cihaz kontrol ettiğimde ses sinaylini teybe veren pinlerde 10k direnç olduğunu gördüm. Bu dirençleri iptal ettim direk bağladım sorun düzelmedi. 20 k yaptım 5 k yaptım düzelemdi.
    araya kondansatör koydum seri bağlayarak düzelmedi. Bu problemle ilgili bana yardımcı olabilecek bir üstad varmıdır acaba?
    Yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.