Şimdi Ara

Hat kapanmadan açtık deyip hat açma bedeli yansıtılmış!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 Mayıs tarihine kadar ödeme yapmazsanız hattınız kapatılacaktır diye sms gelmişti. Bugün sabah (24 mayıs) 11 buçuk civarı ödemeyi yaptım. Henüz hat kapanmamıştı. Çünkü hat kapanınca kapatıldığına dair sms geliyordu. Öğleden sonra saat 3 gibi ödemeniz alınmıştır hattınız kullanıma açılmıştır şeklinde sms geldi. Vodafone yanımda uygulamasını kontrol ettiğimde 25 lira hat açma bedeli yansıtmışlar!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • BTK'da şikayet oluştur,ilk şikayet operatore bildirilir,operatar hatası varsa düzeltmezse 2.kez ilk şikayeti referans alarak şikayet oluştur. Benzeri durumlarda paranın iade edildigi şikayetleri okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı hatlarda açma kapama bedeli anlık olarak yansıtılmaz bir sonraki faturanızda yansıtılır.Detaylarınızı iyice inceleyip problem var ise vodafone yanımdadan bize ulaşın kısmından iletebilirsiniz.Yanımdada gözüken bir önceki ayın açma kapama bedeli olabilir mi?
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Şikayetvar sitesine yazdım. Faturayı kontrol ettim düşürmüşler. Demek sesimizi çıkarmasak kitleyeceklerdi 25 lirayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Vodafone'nin bu konularda sistem hatası değil bilerek bir çarpma yaptığına inanıyorum. Diğer 2 operatorde böyle bir hata varsa emin olun kötü niyet yoktur,sistem hatasıdır düzeltirler. Yalnız Vodafone deyince aynı şeyleri söyleyemiyorum. 15 yıldan fazla kesintisiz Vodafone(Telsim) kullanan biri olarak söylüyorum. Cem Uzan zamanında da böyleydi. Yanlız son 2 senede Vodafone iyice abarttı,bişeyler deniyor sürekli. Forumda da zaman zaman anlattım çarptığı paraları inat ettim geri aldım. 2 TL mi çarptı,onu bile bırakmadım,çünkü herkesten 2 TL mantığıyla bir şey denediklerini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.