Şimdi Ara

2500 TL bütçe ile android telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2500 TL ve biraz üstü ile android telefon almayı planlıyorum fakat seçim yapamadım. Fiyat/performans olarak neleri önerebilirsiniz ? Huawei'nin şuanki durumundan dolayı o markayı düşünmüyorum. Samsung da olsun istemiyorum. Diğer önerebileceğiniz tüm markalara açığım. LG V30 veya Xiaomi Mi 8 SE de düşünülebilir ama dediğim gibi kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • en mantıklısı bütçeyi biraz zorlayıp g7 thinq almak 2.799tl.

    ama olmuyorsa galaxy a50 2.399tlye mantikli duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın zamanda telefonu değiştireyim diyorum ben de...her modelin kendine göre artı ve eksileri var,gerek şekil,gerekse özellik ve kullanım olarak.hemen hemen her telefonun kullanıcı yorumlarına bakıyorum,illa şikayet edilecek bir tarafları oluyor belki de kişisel beklentiler ile alakalı bir durum..önceliklerinizi belirlemeniz lazım,boyut-ekran teknolojisi,pil,kullanım kolaylığı,kamera,ses? garantili mi olsun,ikinci el temiz bir şey mi ya da imei atılan bir model mi? v30+ galaxy a50 rx17 neo mi9 se aklımda olan modeller..hatta uygun fiyatıyla gm 9 pro da bakıyordum ama güncelleme verdikçe telefon iyileşeceğine daha da kötüye gidiyor gibi :) ikinci el temiz oneplus 5t ya da 6 da alınabilir gibi ama ikinci ele pek güvenmiyorum belki çok iyi tanıdığım birinden olursa düşünebilirim.seçenek çok ama karar vermek zor.

    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89390-142993-143490-150523/lg-v30-plus_oppo-rx17-neo_samsung-galaxy-a50_xiaomi-mi-9-se/




  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    LG G7 ThinQ e hiç bakmamıştım fikir vermeniz iyi oldu. Bütçe zorlanabilir, 300 tl üzecek bi rakam değil. Amaç uzun süre stabil bir şekilde kullanabilmek. Verdiğim paranın hakkını alabilmek :)
  • talatcaner kullanıcısına yanıt
    Dediğinize katılıyorum, kişisel beklentiler gerçekten bakış açısını değiştiriyor. Aslında her açıdan iyi olan bir telefon almak niyetindeyim, yani kamerasıda kötü olmasın,ekranıda mutlu etsin, pil konusunda 3000mh yada 2800mh olması çok birşey değiştirmez zaten hergün mutlaka şarj ediyoruz artık. Garantili sıfır cihaz düşünüyorum ikinci ele pek girmem, kaldı ki taksitle alacağım o yüzden tek seçeneğim sıfır olması. OnePlus5T cihazı şuan 3000 bandında. Bütçe zorlanabilir fakat OnePlus markasına dair daha fazla araştırma yapmam lazım. Yıllardır iPhone kullanıcısı olarak Android camiasından biraz uzak kaldım :)
  • Lg g7 kesinlikle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım kararım G7 Thinq üzerine olacak. Haricen bir önerisi olan var mı?
  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt
    Bence o fiyata rakipsiz kullanan arkadaşlar da çok memnun ve sorun yaşamamışlar imkanınız varsa alın derim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.