Şimdi Ara

Kulaklık takınca video sesleri geç geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP PAVILION POWER 15-CB008NT Laptobu kullanıyorum kulaklık takınca açtığım videolardaki ses 3 saniye sonra geliyor. Hemen ardından bir video açtığım zaman ses hemen geliyor sorun olmuyor ama videoyu kapatıp 1-2 dakika sonra tekrar başka bir video açtığım zaman ses tekrardan aynı şekilde 3 saniye sonra geliyor. Bu sorun sadece kulaklık takılıyken ve Logitech hoparlör takılıyken oluyor bilgisayarın normal hoparlörünü kullanırken böyle bir sorun olmuyor. Ses driverlerim güncel.



  • Ses sürücülerim güncel diyorsunuz nette leptopun kendi sitesi haricinde ses sürücünüzün kendi sitesinde misal realtek sitesinde daha güncel bir sürücü versiyonu varsa onu indirip kurun. Ya da daha eski versiyonları varsa onları da tek tek deneyebilirsiniz.

    Sorun sadece videolarda mı oluyor. Eğer sadece videolarda oluyorsa netten k-lite codec'in en güncel versiyonunu indirip bilgisayarınıza kurun ve videoları bir de o şekilde izlemeyi deneyin.

    Ek olarak eğer hem kulaklık hemde başka bir hoparlörde bu sıkıntı var ise o zaman ses çıkışınızda bir sorun var demektir.

    Kolay gelsin.
  • benim HP PAVILION 15-CX0026NT da da aynı sorun var youtube da videoyu durduruyorum bi kaç dk sonra açınca 3-4 sn sonra geliyor ama durdurmadan devam edince video yeni başladığında vs. sorun yok. nasıl çözdünüs problemi yada çözebildiniz mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.