Şimdi Ara

team viewer kurulum sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.ben ofisteki pcmi evdende arada kullanmak için team vieweri açık tutuyorum sürekli.bu aradalar ticari kullanım şüphesi diye oturumdan atmaya başlamıştı.ben de team vieweri silip tekrardan kurayım dedim.fakat indirdiğim team viewer setup dosyasına basınca görev yöneticisinde gözüküyor açılmıyor.sebebini bilen dostlarım var mıdır? teşekkürler.



  • TeamViewer ın kalıntılarını da silip tekrar kurmayı dene. Bunun için ;
    C - kullanıcılar - appdata 'nın alt klasörlerinde, TeamViewer a ait ne kadar klasör - dosya varsa sil. Appdata - local - temp klasörünü boşalt. Yine c - program data vs klasörlerinde, TeamViewer a ait olan her şeyi sil. Ardından kayıt defterine (regedit) gir. TeamViewer ı ara. Bulduğun her girdiyi sil. Sonra ccleaner programını kur. Temizliğe başla. Bitince kayıt defteri sekmesine gel. Tara. Yedekleme yapalım diye soracak. Hayır de geç. Tarama bitince çıkan her şeyi sil. Pcyi yeniden başlat. Tekrar kur bakalım TeamViewer ı?
  • Revo Uninstaller ile zaten team viveria ait her şeyi sildim.
  • Teamviewer sizi karalisteye almış gibi görünüyor Açılmaması ticari olarak yakalandığınız için.

    Teamviewer'ı tekrar yükleyin sonra Total Uninstall Professional ile tekrar kaldırın. Sonra tekrar teamviewer'i yükleyin.

    İş yerinde başka kullanan varsa veya sabit ip kullanılıyorsa ip adresi ticari bir işletme yeri olarak listelerine almış olabilirler. Bu yüzden yukarıdakileri yapmanız boşa vakit kaybı olabilir.

    Tamamen ücretsiz ve açık kaynak olan UltraVNC programını kullanabilirsiniz. Karşı bilgisayara UltraVNC server'i kendi bilgisayarınıza UltraVNC viewer'i kurmanız gerekir. Gerekli ayarları internette arayarak bulabilirsiniz.

    Tavsiyem Ultravnc ve buna benzer programlar mevcutken kişisel kullanım için iş yerinde Teamviewer, Anydesk gibi programları kullanmayın.




  • Merhaba;

    Teamviewer sizi ticari kullanıcı olarak işaretledi ise yapabileceğiniz tek şey bilgisayarınızdaki tüm network kartlarının MAC adreslerini değiştirmektir. Programı kaldırmanıza bile gerekyok.

    Ayrıca Anydesk programını tavsiye ederim.


    Kolay gelsin.
  • Anydesk programında sabit sifre belirleme var mıdır acaba?
  • Evet var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.