Şimdi Ara

Film ve Oyun için Projeksiyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler, evimize günde 2-3 saat kullanabileceğimiz; film performansı gerçekten iyi olan bir projeksiyon aramaktayız. İkinci el düşünmüyoruz, 4500 tl civarı bütçemiz var. Bizim için önemli olan film performansı. Tabi lambası da ucuz olursa tadından yenmez. Direk ürün tavsiye etmeseniz bile, bu şartlar göz önüne alındığında nasıl bir projeksiyon bakmalıyım? 4k olanlar bütçemin dışında kalıyor.

    Önerileriniz nelerdir? Gerçekten karanlık olabileni pürüzsüz duvarı olan bir odamız var, perde gerekle midir?

    Şimdiden teşekkürler.



  • Merhaba Dostum,

    OPTOMA HD144X 3400 LUMEN FULL HD 1920x1080 bu ürünü düşünüp inceleyebilirsin.
  • Projeksiyon Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Öncelikle öneriniz için teşekkürler, optoma özellikle fransız kullanıcılar tarafından çok övülen bir marka. Adaylarım arasında, fakat benq w1090'a baya niyetlendim. Ne dersiniz bu cihaz için? Markaya renk paletinden dolayı bir sempatim var, yıllarca monitörünü kullandım. Ancak bu projeksiyon tabi. Fakat anladığım kadarıyla bu işin öncülerinden benq.

    Siz ne dersiniz?
  • Benq w1090'ı tercih ettim, inanılmaz memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim... Hem xboxda hem de film izlerken kullanıyorum muazzam görüntü, 2,5 metreden inanılmaz. Perdesiz kullanıyorum inanılmaz renkler.
  • themelinalist kullanıcısına yanıt
    doğru bir tercih yapmışınız güle güle kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casparza

    doğru bir tercih yapmışınız güle güle kullanın.
    Kesinlikle. Yemin ediyorum evde benden daha çok kıymet görmeye başladı makine Bu projektörü denemek istiyorsanız yüksek kalite olarak "A star is born" filmini ve 3d olarak Aquaman'i izleyin. 3d izlerken pcyi bağlıyorsanız, ekran ölçüsünü mektup kutusu olarak yapın. Bu projektörü mutlaka alın.
  • Merhaba.. ürünü güle güle kullanın..Merak ettiğim size tavsiye edilen optamanın lümeni daha yüksek olmasına rağmen neden bunu tercih ettiniz acaba size göre artıları nelerdi, bugün alacak olsanız şunu alırdım diyebileceğiniz bir model varmıdır? Bende projeksiyon arayışına girdim.. aradan geçen 4 ayda izlenimleriniz nasıl oldu?
  • dudaeva D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kusura bakmayın biraz geç oldu. Ancak size yetişemediysem de başka arkadaşlara yetişebilmek umuduyla cevap vermeye çalışayım. Benim kararımdaki etken marka aşinalığı oldu. Ve bir kaç yabancı sitede optimanın projeksiyon çalışma sesi sorunu olduğunu okudum. Aradan geçen 4 ayda biz oldukça memnunuz. Herhangi bir perde falan kullanmadan duvara yansıtarak kullanmamıza rağmen oldukça iyi görüntü veriyor. 3D olarak da izledik. Gözlükleri biraz pahalı olsa da (Viewsonic gözlük kullanıyoruz) sinemadaki keyfi çoğu filmde aratmıyor. Filmine göre değişiyor tabi. Almış veya alacak olan arkadaşlara da ufak bir tiyo 3d film izlerken mutlaka filmi mektup kutusu olarak izleyin. 3d cana geliyor resmen.

    Bugün alacak olsam, bütçem olduğu için 4k projeksiyon alırım. Ama muadili hiçbir ürüne değişmem işin açığı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.