Şimdi Ara

Valve'ın Steam Link uygulaması artık Apple cihazlar için indirilebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Valve geçtiğimiz yıl mobil cihazlar için Steam Link uygulamasını duyurmuştu. Bu uygulama temel olarak oyuncuların Steam oyunlarını mobil cihazlarında oynamalarına izin veriyor.  Bunu da bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuza veya tabletinize oyun aktararak yapıyor.

     


    App Store yönergelerine uydu


    Kullanıcılar için heyecan verici bir uygulama olarak görülen Steam Link ne yazık ki kurallarını ihlal ettiği ihlal ettiği gerekçesi ile Apple tarafından yayınlanmamıştı. Ancak iyi haber şu ki Valve, Apple kullanıcılarını hiçe saymadı ve Steam Link uygulamasını iOS ve Apple TV cihazlar için indirilebilir duruma getirdi. Uygulamanın App Store yönergeleriyle uyumlu olması için Valve'ın ne tür değişiklikler yaptığı ise şimdilik net değil.


    App Store'u ziyaret ederek iPhone, iPad ve Apple TV için hazırlanan Steam Link uygulamasını indirebilir ve oyunlarınızın zevkini mobil cihazınızda çıkarabilirsiniz. Oyun akışı hizmetlerinin de başlamasıyla beraber, kullanıcıların oyunlarına her cihazda aynı performansta erişebilmeleri ise büyük bir gelişme olacak.

      







  • DS4 yada XO Controller bluetooth ile iOS cihazlara bağlanabiliyor mu ki?

  • Grand_Alexander kullanıcısına yanıt
    bluetooth cihaz game pad ile eşleyemedim lalesef. (xbox one s ve xiomi denedim)

  • Apple'ın tanıdığı gamepad'lerin kullanımına izin veriliyordur muhtemelen...
  • Ben işteyim pc evde. Ben oyunları iş yerinden oynayamayacaksam benim işime hiç yaramaz. Aynı ağa bağlı olma zorunluluğu varsa cepten değil pc’den oynarım ne gerek varki. Saçma değilmi. Yanlışım varsa düzeltin lütfen

  • tayguncifci kullanıcısına yanıt
    Dediğinşeyi VPN kurarak denedim fakat evdeki internetin upload hızı yetmiyor 720p çözünürlükte bile bulanıklık var. Evde ise samsung akıllı televizyonum var ona kontrolcü bağlayıp oynamak oldukça güzel oluyor.
    Kısacası evde tek bilgisayarınız veya ekranınız varsa evet bir mantığı yada kullanılabilirliği yok. Fakat birden fazla ekran yada bilgisayarınız varsa çok işe yarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordEvosis -- 17 Mayıs 2019; 11:11:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.