Şimdi Ara

#Haddinibilekşisözlük (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Size boş gün/boş ders tatil ve siz yatıyor, boş geziyorsunuz dediğimi hatırlamıyorum. Ayrıca sadece ben değil birçoğumuz bugün bir yerlere geldiysek bunu bir "öğretmene" borçluyuz.
    Dünyamın küçük olduğunu nasıl da anladınız tam öğretmensiniz maşallah :) Okuduğunuzu anlama kısmında bir problem var ama bu eminim ki "sözlü mülakatta" problem olmamıştır.

    #Blok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Herkesin zoru kendine hocam sizde beni bilmezsiniz bende sizi bilmem sadece bir öğretmenin kudurun demesini yakıştıramadım hala da yakıştıramam. O fahişe diyen mahlukata verilecek en güzel cevap yok saymaktır onun seviyesine inmemektir. Ben dediğiniz kelime için yorum yaptım herkesin işi zor Allah herkese kolaylık versin. Yine de mesleğe saygımdan dolayı kusuruma bakmayın kırdıysam sizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://eksisozluk.com/haddinibileksisozluk--6040465?a=popular

    Ekşiden açıklama..

    "bugün açılan ve öğretmenlerimize yönelik kabul edilemez bir ithamda bulunan başlık kapatılmış, söz konusu başlığı açan yazar sözlük'ten uçurulmuştur.

    ekşi sözlük, yürüdükleri zorlu ve onurlu yolda her daim öğretmenlerimizin yanındadır. bu tür ithamlarda bulunan söylemlerin ekşi sözlük'te barındırılmasının hiçbir şekilde mümkün olmayacağını paylaşmak isteriz."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 16 Mayıs 2019; 12:39:34 >
  • Onu bunu geç bakın ekşi sözlüğün sahibi YENİ Zelanda olayları için ne demiş ona bakın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanın okulda değil evde anne baba tarafından yetiştirildiğini ve karakterinin verildiğini idrak ettiğimiz zaman işte o zaman aya da çıkarız marsa da gideriz.

    Yahu okul eğitim yuvası. Öğretmen çocuğuna eğitim verir, bilgi katar, hayata hazırlar. Sen anne baba olarak çocuğuna düzgün karakter aşılaması yap, öğretmen uçurur o çocuğu merak etme.

    Neye anlatıyorsam nato mermer nato kafa çoğu insan.
  • Öğretmenler bu ülkedeki en örgütlü topluluk yıllardır ağlayarak konumlarını o kadar rahatlaştırdılarki

    Bu rahatlarına ses çıkarılmasını bile hazmedemezler
  • Öğretmen değilim öncelikle bunu belirtiyim.Yalnız millette tatil süresi 2 hafta daha uzadı şeklinde bir algı oluştu.Durum böyle değil, 2 hafta yaz tatilinden kısılıp kasım ve nisan dönemlerine eklediler.Bunu görmeyen çoğu kişi tatil uzadı sanıyor.
  • En örgütlü topluluk olduğu için "memur" statüsündeki en düşük maaş onların
  • Öğretmenler tamam çoğu yatıyor ama başlık Biraz sert olmuş. Kendilerinin kutsal bir iş yaptığını düşünen ve sürekli insanları bu şekilde manipüle etmeye çalışan bir meslek grubunun hoşuna gitmez bu tür başlıklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse link vermemiş içeriğini atmamış sadece konuşuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    gözü yiyen eğitim fakültesini bitirir, kpss + eğitim bilimleri + alan sınavından iyi puanlar alır, sözlü mülakatta çuvallamaz, güvenlik soruşturmasından geçer ve asil öğretmenlik sınavlarını kazanır. yiyor mu?

    kimsenin elini tuttuğumuz yok.

    kendi kariyerini ve hayatını planlayamamış ve türkiye’deki sistemi anlayamamış, ailelerinin gözünde birer yarış atı olan insanlar; sadece 3 kuruş fazla maaş almak için gece-gündüz çalışıyorlar ve öfkelerini öğretmenlerden çıkarmaya çalışıyorlar. olan bu.

    öğretmenliğin zorluklarından, güzelliklerinden vs. bahsetmeyeceğim, gerek yok. ama kıskanan, gözü kalan ve bu yüzden aşağılamaya çalışan insanlara da tek bir lafım var. KUDURUN! zamanında çevrenizdeki insanlardan gelecek tepkilerden çekindiğiniz için, ailelerinizin beklentileri olduğu için ve bu yüzden rahat meslek seçemediğiniz için KU-DU-RUN!

    tam tamına yılda 180 gün tatil yapıyoruz. hatta bazı branşların hafta içinde de boş günü olabiliyor. onun yanında staja çıkan öğretmenlerin yine o günü boş sayılabilir. o gün sadece yoklama almakla mükellefler. anlayacağın tatil günümüz mesai günümüzden fazla olabiliyor. eğitim-öğretim zamanında maaşlarımız 4500-5000tl bandına çıkıyor. yaz tatillerinde 4000tl’ye yakın maaş alıyoruz. evet evet hem de o ay sadece güneşlenip denize girdiğimiz halde alıyoruz o parayı. sen o sıcakta harıl harıl çalışıyorsun. kıskanmaya devam et forum köşelerinde. çok komik görünüyorsun. he gözün yerse de baştaki dediklerimi yaparsın. :)
    Senin gibi zihniyete sahip bir insanın çocuklara ne gibi bir katkısı olabilir?
    İlkokul ağzıyla kudurun falan yazmış bide şaka gibi
    Seninde maasinda eger 1 kuruş hakkım varsa zehir zikkim olsun zihniyetin de batsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O yorum bence de çirkin ama bu açılan başlıkta haklılık payı olmadığını göstermez.Herkes gibi tatil onların da hakkı ama herkes gibi!
  • Ne mi düşünüyorum...

    Eğitime ayrılması gereken bütçenin yarısından azını ayırıp insanları karşı karşıya getiriyorlar.

    § · kolonileştirme · lejyon subaylığı · konsantrasyon kampı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk70

    Kimse link vermemiş içeriğini atmamış sadece konuşuyor
    Başlık tamamen silindiği ve yazar uçurulduğu için link verilemiyor, başlığı internette aratırsanız yalan haber olmadığını görebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    Bu mesaj silindi.
    Yazdıklarımdan pişmanlık anlamı çıkardıysan o senin sorunun. Öğretmenlik mesleğine imrendiğim falan yok. AKP belediyelerinin asalak atm çalışanlarının birazcık daha iyiler sadece o kadar.

    Neden öğretmenlik seçmedim?

    Daha fazla para kazanmak ve daha elit daha bilgili kültürlü insanlarla çalışabilme. Öğretmenler odasına girip bir grup gerizekalı ile sohbet etmek yerine...
    Evet öğretmenden daha az tatil yapıyorum onlardan daha fazla çalışıyorum. Derse girmediğim zamanlarda yan gelip yatmak yerine sürekli yeni çıkan teknolojileri takip edip kendimi geliştirmek zorundayım. Ama bunlar sayesinde yukarıda yazdıklarımı elde ediyorum.

    Anladın?

    Daha fazlasını yapabilecek kapasitem varken neden Türkiye'nin en dandik öğrencilerinin gittiği üniversitelere girip mezun olduktan sonra da onlar ile aynı yerde çalışayım? Mesele gözü yeme meselesi değil yani.

    Türkiye'de öğretmenler saygı duyulması gereken insanlar değil. Öğretmenler Türkiye'nin (malesef) yan sanayisidir çıkma mezunlarıdır.

    O yüzden neden mühendis olmayı seçtin diye saçma bir soru sorulamaz.

    Hadi beni geçtim DH'de anket yapalım:

    Öğretmen olup devlet okuluna atanmak mı?
    Bilgisayar Mühdendisi olup özel bir yazılım şirketinde çalışmak mı?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.