Şimdi Ara

Borçlanıp mı almak bütçeye göre mi almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendimden örnek vereyim geçen yıl mayıs ayında 87.000 liraya araba aldım . Alırken17.000 lirasını altın borçlandım altın yükseldi borcum da yükseldi, maaşım da yükseldi, araç fiyatı da yükseldi şu an 95.000 liraya babamın oğluna vermem aracımı... Gerçi bu hesapların hepsi benim için tamamen önemsiz çünkü ben bu işin ticaretini yapmıyorum... Evimi de arabamı da satmak için almadım... Alınmış alınmıştır benim gözümde... Tek ev tek arabaya ticaret malı gözüyle bakmam ben... Evimin değeri aldığımda 180.000 liraydı şimdi 450.000 lira ama hiç önemi yok isterse 100 bin liraya düşsün isterse 1 trilyona çıksın önemli olan beni ömür boyu kiradan kurtarmasıdır... Bu tarz iniş çıkışlar bu işlerin ticaretini yapanlar için önemlidir... Altının yükselme riski de her zaman var elbette... Borçlanmada her zaman altın borçlanma her iki taraf için de adil olması açısından tercih sebebimdir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dönemde altın, dolar, euro ile borçlanmak için bu birimlerden biriyle para kazanmak lazım. TL kazanıyorsanız TL ile borçlanın. En güzeli borçlanmamak. Ben olsam beklerdim.
  • Altın dolar ne olacak belli değil. Altın borç alınmaz, dolar da alınmaz. Ancak tl borç yapın. Araba işine gelince ben aldim 50000 kredi çekip sonra öde öde baktım bitmiyor satıp krediyi kapattım daha ucuz araç aldım. Tavsiye etmem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütçenin 5-8 bin altına araç al hatta borçlanma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syd0261

    arkadaşalar gittim bütçeme uygun olan fiestayı aldım . İçim çok rahat . Evin önünde duruyor ve sıfır borç çok şükür . Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
    bence en doğrusunu yapmışsınız.
  • syd0261 kullanıcısına yanıt
    otomatik mi aldınız kaç model

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırılmada nasıl alırsan al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ama memur gibi düzenli maaşınız ve iş garantiniz varsa borca girmekten kaçınmaya çok da gerek yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.