Şimdi Ara

GTA 5 ve RDR 2'nin satış rakamları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarihin en başarılı eğlence ürünlerinden birisi olan Grand Theft Auto V, çıkışından altı yıl sonra bile inanılmaz satışlar gerçekleştirmeye devam ediyor. 31 Mart'ta sona eren mali çeyrekle ilgili bazı açıklamalar yapan Take-Two Interactive, GTA V'in 110 milyon adetlik satış rakamını geride bıraktığını duyurdu.

    GTA V, Kasım 2018'de 100 milyon adetlik satış rakamına ulaşmıştı. Yani geride bıraktığımız süreçte oyun tam 10 milyon kopya daha satmayı başarmış. 2013 yılında çıkışını yapan bir oyun için gerçekten de inanılmaz rakamlar. GTA V uzun bir süre daha popülaritesinden bir şey kaybetmeyecekmiş gibi görünüyor.

    Grand Theft Auto V, şu anda tarihin en çok satış yapan üçüncü oyunu. Birinci sırada 170 milyon kopya satan Tetris (1984) yer alıyordu. İkinci sırada ise 2011 yılında çıkış yapan Minecraft var. Minecraft 154 milyon adet satmış.

    Red Dead Redemption 2, 24 milyon sattı


    Take-Two Interactive, Red Dead Redemption 2'nin satışlarındaki son rakamları da açıkladı. Geçtiğimiz yılın en popüler yapımı olan RDR 2, 31 Mart itibarıyla toplam 24 milyon kopya satmış. Take-Two, RDR 2'nin beklentilerin üzerinde bir performans gösterdiğini ifade ediyor

    Red Dead Redemption 2, 31 Aralık 2018'e kadar olan süreçte 23 milyon adet satmıştı. Yani geride bıraktığımız çeyrekte sadece 1 milyon adet satılmış. Satışlarda ciddi bir yavaşlama olduğu görülüyor ancak zaten böyle bir durum bekleniyordu.







  • Dh uygulamasından bile her gün Gta 5 ile ilgili haberlerin bildirimleri geliyor. Dolayısıyla sürekli gündemde tutuluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Red Dead’in Online’i oturduktan sonra ivme bir tık yükselir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gta V çıkalı kaç yıl oldu adamlar hala satıyor helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diablo 3 ü hiçbiri geçemez 12 yıl bekledik çıkacak diye. çıktığı ilk ay çinde biri öldü yemeyip içmeyip oyun oynamaktan.

  • RDR 2 azıcık indirim alsa çökeriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    diablo 3 ü hiçbiri geçemez 12 yıl bekledik çıkacak diye. çıktığı ilk ay çinde biri öldü yemeyip içmeyip oyun oynamaktan.
    Pre order aldığım ilk oyun.
  • Adamlar yapmışken en kalitelisini yapıyor Müzikler,Grafik,Konsept,Hikaye biri birinden tamamen farklı atmosferler Ubisoft un 5 tane birbirinin aynısı oyunla yaptığı satışı adamlar tek oyunla yapıyor.

  • Oyunlar üzerinde çok ince çalışılmış, inanılmaz detaylara, atmosfere, müziklere ve eğlenceye sahip. Bir çıkarıyorlar pir çıkarıyorlar. RDR2 için 100'lü sayılara inmesini bekliyorum.

  • asıl kitle pc tarafında. 40 milyon kopya satabilirlerdi. ayrıca gta 5 kadar ses getirmedi. türkçesi bile yok. altyazılar gerçekten zor. oyunu duraklatıp yarım saat ne anlama geldiğini çözmek gerekiyor. bu da oyundan soğutuyor beni.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jedi39

    Pre order aldığım ilk oyun.

    Alıntıları Göster
    pre-order diye aldığım ilk ve tek oyun forza horizon 4 ultimate edition. oda mecbur direksiyon koltuk aldım oyun yok. bunu çıkarçıkmaz aldım. geri kalan hep 3-6-12 ay sonra. ki genellikle 12 ay sonra alıyorum. yarı fiyatından tüm içerikleri ile beraber ultimate mega hekta giga paket artık en üst tabakada hangisi varsa onu alıyorum. kendimede diyorumki bak olum kendini 2019da değilde 2018de hisset ve en dolu paketi almışsın işte o heyecanla oyna diyorum. çok iyi geliyor. =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 17 Mayıs 2019; 1:1:39 >




  • PC olsaydı 50 milyon olurdu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.