Şimdi Ara

İstanbulda iyi Apple Tamircileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2015 te aldığım İpad Air 2 cihazımın ekranında bir sorun var. Normalde Zorludan başka yere gitmem ama haliyle garantisi yok cihazın. Bana İstanbul Avrupa tarafında işinde profesyonel, güzel hizmeti olan çok da fahiş fiyat çekmeycek tamirci önerir misiniz?



  • 2 sene önce air 2 cihazımın ekranında bir yanma olmuştu renkleri birbirine girmişti. O zamanlar çözemeyip çok az bir rakama satmak zorunda kalmıştım. Geçmiş olsun. Konuyla alakalı kenbu’yu etiketledim. Yardımı dokunabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Aa hocam sorunu söylemedim karışmasın diye ama vallahi aynısı. Ekran bi sahnede 3-5 saniye dursa izi kalıyor, duvar kağıdının, uygulama logolarının her yerde izleri var. Ve film izlerken karanlık sahnelerde kırmızı yeşil renkler birbirine girmiş gibi oluyor. Sizin de sorun buydu sanırım. Ekran değişimi çözer mi acaba?
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı sorun hocam. Siyahlar beyaz görünüyordu kırmızılar yeşil. Görüntü arkaplana işliyor gibiydi. Ben çözemedim o zamanlar ama sonradan araştırınca ekran değişimi yapıldığında sorunun çözüldüğünü öğrendim. Komik olan durum şu ki garantisi olan cihaz için apple 1.700 lira gibi bir rakam çıkarmıştı sıfır cihaz temini için. Umarım sizin probleminiz çözülür ekran değişimiyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.