Şimdi Ara

Çözemediğim Garip Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba

    İnternetimle ilgili garip bir sorunum var. 16mbps hızında internetim var bu dönemde acı ama gerçek. Modemimi resetledim , fabrika ayarlarına döndürdüm ve tekar kurulum yaptım. İnternete bilgisayarımdan girebiliyorum. Hız testinde herşey normal. Playstation 4 üme kablolu olarak interneti bağlamaya çalıştığımda ağ zaman aşımına uğradı atası alıyorum ve bir türlü playstation internete bağlanamıyor. Dns değiştirdim , ip sabitledim ama sonuç aynı. Playstation üzerinden web browser dan hız testi yaptığımda problem yok. Aynı zamanda web browser dan internete girebiliyorum ama bir türlü playstation store ya da başka bir şeye bağlanamıyorum. Sorun nerede anlamadım ?
    Aynı zamanda bugün fark ettim wi-fi üzerinden iphone umu internete bağlayarak apple store üzerinden uygulamada güncelleyeniyorum. Bir şey engelliyor gibi.
    2 tane airties modem var 2 side aynı. Ne olur yardım edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güvenli internet ayarlarınızı kontrol edin. Herhangi bir kısıtlama yoksa DNS'i 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yapıp tekrar deneyin.
  • serkaneker kullanıcısına yanıt
    Merhaba denedim ama olmadı. Aynı zamanda iphone üzerinden wi-fi den yazılım güncelleyemiyorum ve uygulama indiremiyorum. Bekliyor diyor kalıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.