Şimdi Ara

Galaxy Note 10 HTML5 sızıntısı ekran en-boy oranını ortaya çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung’un bu yıl merakla beklenen Note 10 serisini tanıtmasına birkaç ay kaldı fakat sızıntılar hâlâ pek fazla sayılmaz. Şimdiye kadar elde edilen küçük küçük bilgilere göre pil kapasitesinde artış ve daha hızlı şarj özellikleri beklenirken yeni HTML5 testine göre ekran çözünürlüğü olmasa da en-boy oranı ortaya çıktı.
    Geçen yıl Galaxy Note 9 ile S-Pen’e odaklanan Samsung’un bu yıl arka kameralara odaklanacağı tahmin ediliyor. Çinli üreticilerin, başta Huawei olmak üzere sektör lideri kameralar ortaya çıkarmasıyla Samsung’un satışları düşmeye başlamıştı. Galaxy Note 10 ile iyi bir cevap vereceğini düşündüğümüz Samsung, ne yapacak kesin bir bilgimiz yok.
    SM-N976V kod adlı bir cihazın çalıştırdığı HTML5 testine göre cihaz, Android 9 sürümüne sahip ve ekran çözünürlüğü 412x869. Bu pencereli yürütülmüş teste göre Galaxy Note 10, tıpkı S10 ailesi gibi 19:9 en-boy oranına sahip olacak. Samsung’un bu en boy oranına ek olarak Infinity-O paneli bu modelde de kullanması bekleniyor.
    Galaxy S10 serisiyle şimdiki bilgilere göre bu kadar benzer olacak bir Note 10, kendisini nasıl ayırt edilir hâle getirecek henüz bir fikrimiz yok. Buna ek olarak bilgilere göre bu yıl standart Note 10 modelinin yanı sıra bir de Note 10 Pro çıkarmasını beklediğimiz Samsung, bu iki modelin de 5G varyantlarını eklediğimizde toplam dört farklı Note ile karşımıza çıkacak. Tasarım anlamında Galaxy S10+ ile çok benzer olacağını beklediğimiz bu cihazlar, kullanıcıların akıllarını şüphesiz karıştıracaktır.
     







  • Samsung keşke, "nasıl bir Note istersiniz" diye bir araştırma yapsa da kullanıcının isteklerini net anlasa...

  • Daha yüksek çözünürlükle ve daha büyük sensörlü kamera şart google sayesinde gece çekimi öne çıkan ayırt edici bir özellik haline dönüştü. Huawei akıllı davrandı bunu ekmeğini de yiyor ancak malesef samsung her zamanki gibi ayakta uyumaya devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 14 Mayıs 2019; 3:7:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung,telefonlarının kullanım ömrünü arttırabilecek atılımlar yapması gerekiyor yazılım tarafında.

  • Bir sonraki telefonum guzelce sekilleniyor :-)

  • khaos kullanıcısına yanıt
    Yüksek çözünürlük tam tersine piksellerin boyutlarını küçültür. Pikseller ne kadar küçük olurlarsa o kadar az ışık alırlar. Yüksek çözünürlüğün gece çekime hiçbir etkisi yoktur. Hatta kumlanma ihtimalini de artırır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Mayıs 2019; 12:27:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Haklısınız işte o yüzden "daha yüksek çözünürlük ve daha büyük sensör" dedim. Huawei nin başarımının en önemli kısmı da daha büyük sensör kullanımı ki hepimizin malumu.
  • üst düzey telefonlar hep büyük kasa çıkınca note daha bir alınabilir telefon oldu artık. kalemide çok kullanışlı. ancak şu delikli ekrandan gelip geçici bir tasarım. ve berbat.

  • khaos kullanıcısına yanıt
    Görece rakiplerinden büyük sensörü olmasına rağmen yine de yetersiz. Çünkü 1/1.7” sensör için uygun çözünürlük 16 MP üzeri olmamalı. Bugün DSLR kamera üreticileri dahi 40 MP ve üzeri çözünürlükler için FF sensör tercih ederlerken FF’in çeyreği kadar etmeyen bir sensöre 40 MP koymak bence saçma. APS-c sensörlerde bile 20 MP çözünürlükler var. Hatta FF sensör olduğu halde Nikon D5 20 MP çözünürlüğe sahip. Nokia 808’de de 41 MP çözünürlük vardı ama onun amacı 41 değil temiz görüntü olduğı için 5-8 MP çekim yapmaktı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.