Şimdi Ara

Ekrem İMAMOĞLU Ramazan ayında bile yalanla ve iftirayla konuşanları Allah’a havale Ediyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kendi resmi youtube hesabında yayınladığı videodur.




  • Düşmanlıkla yoğrulmuşsunuz ben eski akp seçmeniyim canan kaftancıoğlu temiz birisi değil eminim buna ben imamoğlu beyefendi için oyumu değiştim başkası sürülse öne muhtemelen atmazdım chp yine akp atardım ama imamoğlu farklı birisi geldi öğrenci akbili suya direk etki etmek için harekete bile geçti şimdi akp onun şeylerini millete satıyor normal mi bunlar ya :/
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Gün gelecek baştakileri göndermek için sokaklara dökülüp insan öldüreceksiniz dilerim yanılırım.Bu ülkeyi bölmeye ayrıştırmaya çalışan ne kadar eş başkan varsa dilerim Allah fırsat vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Eeen ne demek istiyosun şimdi Chp görüşüp anlaşmış mı bunlarla? Kendileri çalıp kendileri oynarlar. Çamur at izi kalsın.

    Ha dersen ki apo ile görüşenler ve megri megrilerle karşılananlar var hem de karşılıklı anlaşmalar ile yapıldı bunlar işte o zaman haklısın derim
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Hangi seçimde hdp pkk ak partiye oy verdi? Ama chp.ye çok seçimde oy verdi destek verdi. Seni başkan yaptırmayacağız diye chp.den daha çok çalıştı hdp. Yetmedi yerel seçimlerde chp.yi destekledi oy verdi. İstanbul ankara seçimlerinde chp.yi destekledi hdp. Chp.de karşılıksız bırakmadı tabi barajı geçmesi için tüm desteği verdi chp her evden bir oy. Yetmedi canan kaftancıoğlu gibi terör örgütü sempatizanını ekrem İmamoğluna eşbaşkan yaptı.
    Ypg terör örgütü değil diyen bir chp başkanı vardı. Siha.lara karşı çıkan bir chp vardı mesela. Siha.ların öldürdüğü teröristlere onlar piknik yapıyordu diyen bir chp vardı. Hendek olaylarında hendek kazanlara arkadaş diyen chp vardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Düşmanlıkla yoğrulmuşsunuz ben eski akp seçmeniyim canan kaftancıoğlu temiz birisi değil eminim buna ben imamoğlu beyefendi için oyumu değiştim başkası sürülse öne muhtemelen atmazdım chp yine akp atardım ama imamoğlu farklı birisi geldi öğrenci akbili suya direk etki etmek için harekete bile geçti şimdi akp onun şeylerini millete satıyor normal mi bunlar ya :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Yazdığınızı okurken bile irrite oldum ne kadar kötü bir bireysiniz devlete düşmanlık edecek kadar alçak olmadık neyse sizin gibi birisi değilim dilerim ikimizden hangisi ülkenin yararına düşünüyorsa o yanılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar arsız, bunlar yalancı, bunlar iftiracı.

    ve bunlar güya en baba müslümanlar bunu yüzleri kızarmadan ramazan ayında yapıyorlar

    hadi bu dünyayı böyle paraları yiyerek geçirdiniz, öteki dünyadan da mı korku yok be?


  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben ateist olduklarını düşünüyorum günümüzde siyasal islam para şöhret kazandırıyor halka bi cami yap cebindeki parayı al yine peşinden gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Laf kalabalığı yapma sen söylediğime cevap ver önce.

    Megri zamanı şehit analarını ağlatan kimlerdi? Kim karşılıklı anlaşma yaptı? Aponun özlük haklarını kim savundu? Kimler anlaşıp görüşme sağladı?

    Karşılıklı anlaşmalar yapmakla, falanca Hdpli şunu dedi demek arasında dağlar kadar fark vardır.

    Önce anaları ağlatanlara bir dön bak sonra yukarıdan aşağı doğru sorumluları eleştirmeye devam edebilirsin

    Ekleme: Adam dibimizdeki örneklere bakarak benzer senaryo yaşanacak çünkü akıllanmazsınız siz bu kafayla diyor. Ama işte anlamayınca senin gibiler anca böyle "öç sövöş östöyörsönöz söz" oluyor. Kimse istemiyor öyle bir şeyi. Dibinde yaşanan olaylara bak da ders çıkar diye söylüyorlar.

    İç savaş çıkarmak isteyenler aha bunlar gibiler


    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201805241033576820-ahmet-maranki-belgrad-ormanina-gomduklerimizi-cikaririz/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 13 Mayıs 2019; 23:17:49 >




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Uyarı yapmak nedir bilmez misiniz siz bir şeyi söylemek olmasını istemek midir böyle olmasın önümüzde örnek var suriye ırak libya yemen mısır bunlar örnek yahu nasıl olur böyle düşünürsünüz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Çözüm süreci daha önce çok tartışıldı konuşuldu. O yüzden o konuya girmek en az 5 10karşılıklı konuşma olacak. Ertesi gün bir başkası aynı şeyi yazacak aynı konuşmalar tekrar olacak. Cevabı alan tatmin olmayacak veren tatmin olmayacak.
    Şunu söyleyeceğim sadece çözüm süreci barış içindi eğer pkk döneklik yapmasa idi silahı bıraksa idi bugün terör belası olmayacaktı.
    Geçmiştede benzeri görüşmeler yapıldı. 1990larda sanırım tarihi tam aklımda değil. Yine pkk silah bırakacak anlaşılacak terör bitecek der iken terörün bitmesini istemeyen içerde ve dışarda ki bir kesim 30-50tezkeresi gelen asker silahsız korumasız otobüse bindirilip terör örgütünün önüne atıldı ve şehit edildi. O günde barış olmadı maalesef..
    ..........
    Şimdi şu soruya cevap vermeni istiyorum.
    Senin dediğin gibi çözüm süreci megri davul haklısın ak parti çok taviz verdi kabul edelim. Peki hdp her isteğini akpartiden alıyor iken neden tek bir seçimde tek bir oylamada ak partiye destek olmadı?
    Ak parti bu kadar taviz vermiş iken hdp.ye hdp tek bir seçimde olsun destek olmadı ak partiye.
    Peki chp hdp.ye ne verdi ki hemen hemen her seçimde hdp chp.ye destek oldu? Chp akpartiden çok ne verdi bunlara ki adamlar her seçimde chp.ye destek oluyor?
    Yetmedi kandilden chp.ye ekrem İmamoğluna destek mesajları geliyor. İnanmıyor isen videoları var. Desen ki bunlar chp.yi zor duruma düşürmek için komplo. Ee kardeşim kaç gün oldu herşeye cevap veren ekrem İmamoğlu neden kandilin pkk.nın destek mesajına cevap vermiyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Cidden bu ramazan ayında hala birileri çıkıp insanların gözünün içine baka baka oylar çalındı akp kazanmıştı diyor ise ya birileri yetkili kişileri kandırıyor yanlış Bilgi veriyor yada yetkili kişiler bile bile halkına yalan Bilgi veriyor.

    Hala çıkıp bir Cumhurbaşkanı oylarımiz çalındı yoksa akp kazandi diyor ise bu işte büyük dümen olduğunu düşünmek gerek. Ya sen ülkeyi 17 senedir yöneten kişisin nasıl oldu da 17 senedir zaferler aldık diye anlatırken muhalefete oy çaldırtirsin. Buna cevap versinler nasıl bir yetersizlik bu. Adalet senin kontrolünde kolluk kuvvetleri senin kontrolünde valisi kaymakamı senin kontrolünde YSK si senin kontrolünde ve medya senin kontrolünde hala çıkıp muhalefet oy çaldı ama sadece İstanbul büyükşehir başkanlığı için diyor isen yazık vahvah.

    Hele ki böyle bir ağır hükümet kontrolü olan ülkede oy çalabiliyor ise bir muhalefet partisi bravo demek gerek. Yada çalan başkaları da bu seçimde çaldırmamis mi acaba?
    La muhalefet oy çalacak olsa şimdiye Cumhurbaşkanı yönetim sistemi gelir miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    simage yapsan da acı çektirmesen insanlara?
  • Gün gelecek baştakileri göndermek için sokaklara dökülüp insan öldüreceksiniz... Şunu yazmışsın nasıl bir tepki bekliyorsun? Senin dediğin gibi olsa emin ol kimse kimseyi öldürmez. Anti akpartililer ak parti seçmenine saldırır önce yazmak istemiyorum o vakit bu bile zor. Sadece 80lerde sağ sol kavgası gibi aynı el aynı silah ile milletin çocuklarını öldürüp milleti galiyana getirir.
    Ekrem İmamoğluna mazbatayı aldıktan sonra ilk iş canan kaftancıoğlunu atamak oldu. Ekrem İmamoğlunun görüldüğü gibi biri olmadığı gayet açık değil mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Fetö kandırır sorumluluk kabul edilmez. Pkk kandırır sorumluluk kabul edilmez. Abd kandırır, Esed kandırır yine sorumluluk kabul edilmez. Nereye kadar gidecek böyle? Kendi rantları bitene kadar mı? Pardon gerçi o rant pek bitecek gibi görünmüyor.

    İmamoğlu en iyisini yapıyor bu arada. Hiçbir şekilde o teröristleri İPLEMİYOR. Karşılık verse bu sefer de siz anlaşmışlar diyeceksiniz. O yüzden en güzeli GÖRMEZDEN GELMEK.

    Adam geçen gün sahur vakti video attı. Dedi ki artık dayanamıyorum konuşmak istemiyordum ama bu iftiralara dayanamıyorum dedi. Kim için söyledi peki? Binali Yıldırım çıkıp çünkü çaldılar demişti ya ona dedi. Adam normalde kendine soru yöneltilmediği sürece böyle şeyleri pek konuşmuyor.

    Bu adama karşı yapılan kirli siyasette herkese tek tek cevap verecek olsa bu halka ne vaat edecek? Yıllardır yapılan mitinglerde tek tek cevap veriyorlar. Nereye kadar?

    Dediğim gibi İmamoğlu en güzelini yapıyor. Böyle kirli siyasete böyle muamele.

    O teröristlerin destek mesajını sizden başka kimse de iplemiyor bu arada. Ha üstelerse birileri o zaman çıkıp cevap vermek zorunda kalacaktır illa ki İmamoğlu da. Kirli siyaset de bir yere kadar.




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    dilerim olmaz ben bir Türk genciyim ama o halklarda olmaz diyordu bugün ülkelerinde taş taş üstünde kalmadı valla rte ninde kabahati çok saymakla bitmez bedel ödedi mi :) hayır imamoğlu alenen bir suç işlemiş bi kabahati olsa rte şu durumda direk biletini kesmez mi keser çünkü seçimi yine kazanıcak cemaatlere para gitmicek vakıflara gitmicek rahatsız olacak size bir şey sorıyım cemaatlere vakıflara giden paralar sizi hiç rahatsız etmiyor mu yada ne biliyim şu son zamanlarda apoya açıklamalar falan bi garip gelmiyor mu ?
    Ben şunu söyliyim bence iki tarafında birbirinden aşağı kalır yanı yok ama imamoğlu paramı çaldırmıyacak diye düşünüyorum ayrıca beka sorunu yok 15 temmuzda kılıçdaroğlu rte şehit olmadı halk şehit oldu bu vatanı hep halkı korudu.

    Kaftancıoğlundan çok rahatsızım ama imamoğlu temiz birisi daha yanlışını görmedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Karşılık verse seçimi kazanma şansı kalmayacak kaybedeceği oyları göze alamaz o yüzden. Kandilden gelecek oyları elinin tersi ile itemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.