Şimdi Ara

Blok sistemini değiştirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sayede forumun kalitesi de düzelmiş olur.
    Bir kişiyi blokladığınızda, ne siz onun yorumunu/konusunu görün, ne de o sizikini görsün, görse bile mesajınıza yanıt, alıntı vs. yapamasın.
    Böyle yaparsanız trolleride engellemiş olursunuz.



  • Şuan mevcut sistemde; blokladığınız kullanıcının konularında konu listesinde görmüyorsunuz. Dilerseniz size pm atmasını engelleyebiliyorsunuz. Konu içerisindeki mesajı da uyarı olarak gözüküyor. Bu uyarı mesajının kapladığı alanı daha da küçültmeyi planlıyoruz. Blokladığınız kişiden gelen bildirimlerse uyarılara düşmüyor sadece bildirim listenizde gözüküyor.

    Anladığım kadarıyla bu özellikler size yeterli gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Şuan mevcut sistemde; blokladığınız kullanıcının konularında konu listesinde görmüyorsunuz. Dilerseniz size pm atmasını engelleyebiliyorsunuz. Konu içerisindeki mesajı da uyarı olarak gözüküyor. Bu uyarı mesajının kapladığı alanı daha da küçültmeyi planlıyoruz. Blokladığınız kişiden gelen bildirimlerse uyarılara düşmüyor sadece bildirim listenizde gözüküyor.

    Anladığım kadarıyla bu özellikler size yeterli gelmiyor.
    Küçültmeyin yok edin, evet yeterli gelmiyor. Ayrıca blokladığım kişi ile alakalı hiç bir şey görmek istemiyorum, ne bildirim ne başka bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Bir üye başka üyeyi blokladığı zaman çok nadiren bir daha o bloğu kaldırıyor ya da ne yazdığını okumaya tenezzül ediyor. Bir tarafça bloklanan kişinin o bloklayan kişinin arayüzü içerisinde forumdaki varlığının sadece blok listesindeki bir addan ibaret olmasıyla (ve kendisini bloklayan üyenin forumdaki mesaj ve konularından soyutlanmasıyla) forumun kalitesi kaçınılmaz olarak yükselir. Bunun tek riski forumun tıklanma sayısını azaltabilecek olmasıdır eğer pek çok insan saçmalamaya veya trollemeye devam ederse.


    Benim dediğim gibi olursa, tıklanma yükselir, çünkü kalite önemli, Apple'dan nefret ederim ama bir çok insan garanti kalitesi iyi olduğu için tercih ediyor ve popüler bir marka.


    quote:

    Hocam başka bir teknoloji sitesinde bloklama sistemi dediğiniz gibi, değil mi? İnsanları illa birbirine bir şekilde temas ettirmenin olduğu bir sistemdense ben de dediğiniz türden bir forum tertibini tercih ederim.

    Evet ve o sitedeki en sevdiğim özellik blok sistemi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.