Şimdi Ara

Epoksi Zemin Kaplama Nedir? Nasıl Uygulanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği gibi epoksi termostatlar grubundan plastik bir reçine türüdür Epoksi reçineler, genelde çift bileşenli olup kimyasal reaksiyona girerek sertleşip film tabakası oluştururlar, Epoksi Reçineler hayatımızın birçok alanında hayatımızı kolaylaştırmak anlamında pratik çözümler sundukları için sıklıkla ve her sektörde ihtiyaç duyulan malzemeler haline gelmişlerdir. Epoksi Reçinelerin bir çok alanda birçok değişik şekillerde kullanım çeşidi vardır, günümüzde Epoksi Reçineler boya sektörunden denizcilik ve hava sektörüne inşaattan ağır sanayiye hemen hemen bütün sektörlerde kullanılmaktadır. Peki epoksi reçineler neden yada hangi özelliklerinden dolayı tüm bu sektörlerde tercih edilmektedir.

    epoksi reçinesi ni değerli kılan en önemli özelliği çok yüksek yapışma güçleri ve ve koruyucu özellikleri öyle ki binalarda çatlamış beton tamiratları güçlendirme işleri epoksi reçine içerikli malzemelerle yapilmaktadir. Epoksi reçineler sertleşmesini tam olarak tamamladıkları da kemikleserek kırılmayan ve çok sağlam bir madde haline gelir. Uzay ve havacılık sektörlerinde sıklıkla kullanılan epoksi reçineler bu sektörlerde kolay sekillenmeleri ve hafif ve sağlam olmaları nedeni ile uçak ve helikopter kanadı yapımında kullanılan başlıca malzemelerin başında gelirler ayrıca denizcilik sektörününde gemi yapımından korunmasına bir çok olanda kullanılırlar. Ayrıca fiber teknelerin yapımında ve tamirinde gemilerin boyanmasında epoksi reçinler ve epoksi boyalar kullanılır. Epoksi tuzlu suya ve seyreltik asitlere karşı çok yüksek bir direnç gösterir, Denizlerin tuzlu suyunun yıpratıcı etkilerinden gemilerimizi ve diğer ekipmanlarimizi korurlar , Yat ve tekne kaptanlarının her zaman bir yerlerde sakladığı bir epoksi reçine si vardir.



    Epoksi reçineler in sıklıkla tercih edildiği sektörlerden biri de boya ve kaplama uygulamalaridir. Epoksi Reçineler boya yapımında bağlayıcı madde olarak kullanılan hammadde lerden biridir. Epoksi boyalar uygulandıkları yüzeyleri korurlar ve diğer boyalara göre daha kalıcı olurlar özellikle beton zemin ve yüzeylerde en uygun kalıcı uygulama epoksi boya ve kaplama olacaktır. Epoksi boyalar yüksek yapışma güçleri nedeni ile Devamlı insan ve araç trafiğine maruz kalan zeminlerin işaretlemesin de tercih edilirler, Otopark Zemin Kaplama ve otopark çizgileri işaretleme de kalıcı çözümler sunar. Epoksi boya ile yapılan otopark çizgileri uzun yıllar kalıcı olurlar ayrıca epoksi otopark zemin kaplama yapılan otopark ve garaj lar tuzumayan kir leke tutmayan zeminlere sahip olurlar. Ayrıca trafik ve iş güvenliği nin değişimez bir zorunlululugu olan trafik ve iş güvenlik çizgileri işaretleme, Fabrika Zemin kaplama, Fabrika Zemin işaretleri, gibi alanlarda farklı epoksi uygulamalari tercih edilmektedir. Epoksi Boya ve Reçineler farklı uygulama teknikleri ile zemin kaplama sektöründe her zaman ilk tercihlerden olmuştur. Epoksi Zemin Kaplama lar genelde endüstriyel zemin kaplama malzemeleri olarak bilinseler de son yıllarda farkli uygulama türleri ile evlerimizden ofislerimize kadar girmişlerdir fabrika zemin kaplama malzemesi olmaktan çıkan epoksiler artık hayatımıza getirdiği kolaylıklar la evlerimize kadar girdiler. Epoksi zemin kaplama lar özellikle beton zemin kaplama uygulamalarında çok başarılı sonuçlar verirler. Epoksi zemin kaplamalar uygulandıkları Beton zemine çok kuvvetli bir şekilde yapışarak adeta betonla butunlesirler ıslak alanlarda beton zeminin yalıtımında da kullanılan epoksi zemin kaplamalar üstün su tutucu özelliği ile teras zemin kaplama ve su izolasyonu konusunda uygulaması kolay ve sonuca ulaştıran seçenekler sunar. Sadece beton değil fayans, kalebodur, seramik kaplı zemin ve alanlarınızın yalıtımında da çok başarılı uygulamaları vardır. Epoksi zemin kaplama uygulanan zeminler kir leke tutmazlar ayrıca epoksinin gozeneksiz yapısı ve tek parça uygulayabilme özelliği sayesinde diğer zemin kaplama malzemeleri gibi (parke,fayans,) ufak bosluklar oluşturarak mikropların barinmasina izin vermezler anti bakteriyeldirler ayrıca iyi bir yalıtkan oldukları için elektriği iletmezler bu nedenleSüs havuzu gibi elektrikle suyun iç içe olduğu yerlerde epoksi zemin kaplamalar kullanilir. Ayrıca açık ve kapalı Spor salonu zemin kaplama, Spor Zemin çizgileri ve kaplamaları basketbol sahası çizgileri işaretleme, tenis kortu boyama ve çizimi voleybol sahasi çizimi ve işaretleme fitness salonu zemin kaplama gibi farklı spor zemin kaplama ihtiyaçlarina en uygun çözüm epoksi zemin kaplamadır.



    Epoksi zemin kaplama lar hastaneler gibi hijyenin önemli olduğu aynı zamanda insan trafiğinin de yoğun olduğu yaşam alanlarında hastane zemin kaplama, uygulaması olarak antibakteriyel oluşu ve kir leke tutmamalari nedeni ile tercih edilirler. Epoksi kaplanan hastane, eczane, medikal, zeminleri toz yapmaz kirleke tutmaz kolay temizlenir kolay asinmayan uzun ömürlü zeminler olurlar, Bu hijyenik yapılarından dolayı epoksi zemin kaplamalar okul zemin kaplama, anaokulu zemin kaplama uygulamalarında Epoksi reçineler tercih edilir.

    Özetle ister epoksi zemin kaplama uygulamaları ister epoksi boya uygulamaları ile epoksi reçineler farklı uygulama ve teknikleri ile hayatımızın her alanında fabrikalardan evlere ihtiyaçlarımıza sağlam ve kalıcı çözümler sunar.

    Dekorokur Epoksi Zemin Kaplama ve Boya


    Dekorokur.com olarak bizde Epoksi, Epoksi Reçine, Epoksi boya, epoksi zemin kaplama, spor zemin kaplama, fabrika zemin kaplama, Garaj,Otopark Zemin Kaplama, Teras Su Yalıtımı, ihtiyacı duyduğunuz tüm alanlarda profesyonel ve uzman ekibimiz ile ücretsiz keşif hizmeti ve fiyatlandırma uygulaması ile ihtiyaçlariniza en uygun uygulama tekniğine karar veriyoruz.



    Bize Ulaşmadan Karar Vermeyin
    Bize dilerseniz www.dekorokur.com adresinden iletişim formu aracılığıyla,
    Epoksi Zemin Kaplama Nedir? Nasıl Uygulanır?
    dilerseniz dekorokur@gmail.com dan posta yoluyla

    dilerseniz de WhatsApp (0555 101 28 52) hattimizdan ulaşabilirsinizEpoksi Zemin Kaplama Nedir? Nasıl Uygulanır?Epoksi Zemin Kaplama Nedir? Nasıl Uygulanır?







  • Epoksi kaplama hizmetleri konusunda alternatif firma tavsiyesi https://www.zeminepoksikaplama.com adresini ziyaret edin. Ankara epoksi zemin kaplama ve Ankara Poliüretan zemin kaplama konusunda 1 numara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.