Şimdi Ara

Western Digital otomobillere yönelik eMMC belleklerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün otomotiv sektörü de bellek üreticileri için önemli bir yatırım alanı haline geldi. Otomatik veya yardımcı sürüş sistemleri ve araç içi etkileşim sistemleri artık çok hızlı depolama belleklerine ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle NAND bellek teknolojilerinin yavaş yavaş yer edinmeye başladığını görüyoruz.  


    iNAND AT EM132 EFD özellikleri


    Western Digital tarafından lanse edilen iNAND AT EM132 EFD adındaki yeni entegre bellek modeli 64-bit TLC NAND modüllerini temel alıyor. Sektörde türünün ilk örneği olan eMMC bellek güç yönetimi, ısı yönetimi ve durum takibi özellikleri sunuyor.


    Ayrıca Bkz.Android Q ile bellek şifreleme zorunlu oluyor

    256GB’a kadar kapasiteye sahip olan ürün 40 derece sıcaklıklara kadar çalışabiliyor. Araç sistemlerinin harita bilgilerini, çevre bilgilerini ve kullanıcı bilgilerini saklaması için özellikle yüksek kapasiteyi tercih eden bellek AEC-Q100 ile ISO26262 gibi performans sertifikalarına da uyumlu.


    Analizler 2022 yılında yapay zekâ işlemleri, sensör verileri, kullanıcı verileri gibi yığınlar nedeniyle akıllı sistemlerle donanmış bir aracın ortalama bellek miktarının 2TB civarında olacağını ön görüyor. Ayrıca belleklerin zorlu ortam koşullarına da dayanıklı olması gerekiyor. iNAND AT EM132 EFD bellek modelinin kısa süre içerisinde otomotiv üreticilerine örneklemeye başlayacağı ifade ediliyor.


     



  • Gelecekte arabalar da GTA kaldıracak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eeltorm

    Gelecekte arabalar da GTA kaldıracak.
    Akıllarda oluşan tek soru.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wd çok çabuk bozuluyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.