Şimdi Ara

Tyt matematiği iyi yaptığını düşünenler yardım edebilir mi i?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba TYT matematik adına karekok acil gibi birkaç kitap çözdüm netlerim 25 28 geliyordu sonra hizlanmak ve netlerimi artirmak icin brans denemesi aldim onceleri 40 dk verip deniyordum rehber hocam sureyi artirmami soyledi 50 -55 dakika verebilecegimi soyledi ardinda gercek sinavda daha da uzun surecegini soyledi o gunden beri 45 dk veriyorum ama cozerken hep tedirginim netlerim tedirgin olmamdan dolayi daha da düştu sanırim 30-35 arasına çıkmak için tavsiyelerinizi istiyorum .(ayt matta boyle bir sorunum yok 30+ yapabiliyorum )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanac -- 10 Mayıs 2019; 20:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Rez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 dakikadan fazla verme bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyi sorduğunu anlamadım dk yı soruyosan 50dk çok iyi- 60 da bitmesi gerek en son ama türkçe sos ve fende hızlıysan 70i görebilirsin
    ben 2018 tyt de 2.sırada mat yapıyodum . dalıp gitmişim 70 dk da bitirmişim . 38 net geldi iyi güzel ama feni bitirip sosyale geçtiğimde 8 dkm kalmıştı . pek hoş olmadı keşke 60dk da çözüp 33 net yapaydım sosyalden 8 değil 18 net yapabilirdim o zaman dedim kendime .olay matı kaç ne yaptığın değil tüm sınavdan kaç net yaptığın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler peki tyt matta kendimi nasıl gelistirebilirim netlerim nasıl yukselir ne sıklikla deneme cözmeliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanac T kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar çözdüğün 4-5 tane tyt matı aç , kaçan netlerin nereden kaçtığına bak . işlem hatası mı konuyu mu bilmiyosun soruyu mu yanlış algıladın. incele denemeleri . sonra sonuca göre bi plan çizebilirsin kendine , işlem hataların çok geliyosa deneme boyunca 2-3 soruda bir işlem hatası yapmıcam diye kendini telkin et , şartla örnek olarak.
    zamanda sorun yaşıyosan uzun uğraştırıcı soruları geçmeyi öğren , soruları yanlış algılıyosan problemler kitabı çözebilirsin. duruma göre değerlendir kendini kısaca.deneme sıklığı senin şuanki durumuna göre değişir kimisi hergün 1tyt çözer ayrıca tyt mata ihtiyaç duymaz . kimisi hergün tyt mat çözer 1 tane ya da 2 günde bir , o senin diğer derslerine ayırdığın vakite göre değişir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.