Şimdi Ara

En Sevmediğimiz Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Özgür İletişim Paketimizin fiyatımız 75,99 TL oldu (Özgür İletişim Ekstra da 85,99 TL oldu). Mevcut müşterilerimiz şu an değil Haziran ayı faturalarında bu yeni tutarı görecek. Henüz TurkNet'li değilseniz bugünden itibaren yeni fiyatımız ile TurkNet’e abone olabilirsiniz.

    Bizi takip ediyorsanız zaten biliyorsunuzdur fiyat artışları en sevmediğimiz konu. Ama artan maliyetlerimiz eski fiyatımızdan sağlıklı ve sürdürülebilir bir hizmet vermemizi imkânsız hale getirdi. Son bir yılda:

    • Bağlantı maliyetlerimiz yaklaşık %50 arttı.
    • Veri taşıma maliyetlerimiz yaklaşık %40 arttı.
    • Yatırım maliyetlerimiz sırf döviz kuru etkisiyle %50’ye yakın arttı. (Artan yatırımlarımızı da hesaba katarsak çok daha fazla arttı aslında.)
    • Diğer maliyetlerimiz enflasyona bağlı olarak %20 arttı.

    Bütün bu artışlar karşısında biz fiyatımızı 11 TL (%16,9 oranında) artırarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız teknoloji yatırımları, gelişen altyapımız, gittikçe dijitalleşen müşteri deneyimimiz ve hızla büyüyen kullanıcı sayımız sayesinde elde ettiğimiz maliyet avantajlarını müşterilerimiz lehine kullanmayı tercih ediyoruz.

    Biz TurkNet olarak taahhütsüz, kotasız, limitsiz, kafa karıştırmayan bir hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yanımızda durduğunuz, internette değişmez denilen şeyleri değiştirirken bizi desteklediğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır.

    TurkNet

    EDIT: Bireysel İş Birimi'nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Sinan Kurmuş, yeni fiyatlarımızla ilgili sizlerden gelen çeşitli soruları yanıtladı





    HEMEN İZLEYİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 17 Mayıs 2019; 16:20:13 >







  • Geçen 5 tl zam yaptığınızda eski müşterilere 3 ay sonra yansımıştı neden aynı politikayı sürdürmediniz 3 Ay sonra yansıyabilirdi şahsen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat artışı normal bence piyasaya iyi dayandınız hatta bu zamana kadar artan kurları da göz önüne alınca sizi çok iyi anlayabiliyoruz.

    Poşeti para ile alan Ramazan pidesi ne hak ettiğinden daha fazla para ödeyen milletimiz bu zammı pardon birilerinin lafı ile güncellemeyi fazla görmeyecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet bu defa biraz kısa oldu her zamankinden. Ama ülkede yaşayanan tüm ekonomik gelişmelere ve döviz kurundaki artışa rağmen tam bir yıldır hiç fiyatımızı artırmamıştık. Ve son ana kadar fiyat artırmamak için elimizden geleni yaptık. Size karar vermeniz için yeterli bir süre yine veriyoruz. Yeni fiyat eski abonelerimiz için 1 Haziran 2019’dan itibaren geçerli olacak.
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, inanın biz bu zamanın şartlarında bile zam yapmamak için çok uğraştık. Son bir yılda masraflarımızda önemli artışlar oldu. Biz bunu sizlere yansıtmamak için neredeyse yılın yarısına kadar çaba gösterdik. Ancak, daha fazla aynı fiyatla devam etseydik hizmet kalitemizden taviz vermek zorunda kalacak ve yatırımlarımıza sürdürülebilir olarak devam edemeyecektik. Bu sebeple sevmesek de fiyatımızı artırmak durumunda kaldık.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sizi çok iyi anlıyorum. Şahsım adına ben bu artıştan rahatsız olmadığımı ve TürkNet kalitesinin aldığı fiyatı hak ettiğine inanan bir müşterinizim. Umarım daha kaliteli hizmetlere devam edebilirsiniz. Ve hala piyasaya ortalamasında hizmete göre en uygun fiyata sahip olan firmasınız. Üzülmeye gerek yok biz her türlü güncellemeye alışkın bir milletiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bi gelişme olmadan zam ? oda güzel.
  • Bana gelen mailde "Özgür İletişim Paketimizin fiyatı Haziran’da 89,95 TL oluyor (Özgür İletişim 'de 75,99 TL olacak). Haziran faturanızda bu yeni tutarı göreceksiniz." yazıyor fakat online işlemlerde 85.99 olacağı yazıyor. Bu konuda bir karmaşa olduğu kesin. Bir de online işlemlerde özgür iletişim ekstra'dan özgür iletişime geçmek istediğimde yani paketimi düşürmek istediğimde 100 mbps vdsl hatta bana sunulan paketin 75 TL'ye 16 mbps hız olması umarım bu bir hatadır diyorum.
  • Başkaları ellerindeki kırbaçları herkese savuruyor.
    Size, bize, hepimize
    Gelen 3-5 kuruş zamdan bir şey olmaz sayın Turk.net :)
  • Pingleri düzeltirsiniz artık?
  • Valla zama diyebilecek bir şeyimiz yok ülkenin hali ortada. Ancak keşke yeni bir gelişme olsaydı. Geçen yılki zamda upload hızını arttırmanız gibi mesela.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda yanlış SMS gönderimi yaptık. Ardından da tekrar düzeltmek için SMS gönderdik. Özgür iletişim ekstra paketimizin fiyatı 85.99 TL'dir. Ayrıca Özgür iletişim ekstra paketimizden 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetine paketinizi güncelleyebilirsiniz.
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ping sorunu yaşamaya devam etmeniz durumunda bize OİM'den arıza kaydı açmanız durumunda arkadaşlarım arka planda kontrollerini yaparak bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.