Şimdi Ara

'500 MB internet kazandınız' mesajı, internet paketlerinde gözükmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanırım hatalı bir mesaj alıyorum. Goller cepte uygulamasını yükledim fakat başka bir şey yapmadım. İki gündür "tebrikler 500mb günlük kazandınız" diye mesaj geliyor ama ne digital operatör uygulamasında ne de GNC uygulamasinda kalan kullanımlarda gözükmüyor. Olay nedir ? Uygulamaya bakmasam normal paketim yalan olup gidecekti.

    "500 MB internet kazandınız" mesajı, internet paketlerinde gözükmüyor.
    "500 MB internet kazandınız" mesajı, internet paketlerinde gözükmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mesajları inceledigim kadarıyla çarşamba perşembe arası yoğun internet kullanımın var. Sepyapdiye den gelen 2048 GB'dan kısa zamanda 2 GB harcamışsınız. Goller Cepte hoşgeldin 500 MB 08.05.2019 05:33'de tanımlanmış,son kullanım süresi 24 saat sonra 09.05.2019 05:33. Sizin aldiginiz ekran görüntüsü 05:36 yani sûrenin bitiminden 3 dakika sonra. Kullanmasanizda silinmiş olabilir. Yok daha önce de baktım yoktu diyorsanız,08.05.2019 tarihinde yoğun internet kullandiginizi görüyorum,tv yada video izlemiş olmalısınız. Arada 500 mb bitmiş olabilir mi? Bu hediye 500 mb bitince kullanimlarimda görünmez bitmiş şeması ama 500 mb bitti diye de mesaj gelmesi lazımdı. Gelmediyse haklısınız. Zaten gollercepte çok hata veren bir platformu turkcelin. Daha çok lehimize hata veriyor. 5 maç hakkını kullanıyorsun ama 9 maç oynuyorsun haklar halâ bitmiyor bazen. Hediyeler akşam maç bitince hattına tanımlanıyor ve sen kullanıp bitiriyorsun,ama gollercepte her gole 100 mb kampanyasından kazandığın hediyeler hattına tanımlanmıştır mesajı sabah geliyor.
    Böyle hataları olan bir sistem,sen de haklı olabilirsin. Benim taşıdığım 2 hatta da bu hata olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 9 Mayıs 2019; 10:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gün diye iki günde bitireyim dedim 2 GB'yi doğrudur. Öyle de oldu zaten. Ama o günlük 500 mb'ler hiçbir şekilde gelmedi hattıma. Mesaj neden geldi o konuda da bir fikrim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Başkası sana goller cepte davetiyesi gonderirse ve sen yuklersen,yada sen davetiye gonderirsen sana 500 mb yukleniyor. Bak hatırladım,evdeki diger hatta davetiye gondermistim,mesaj gelmisti 500 mb hattina tanimlandi diye ama 10 saat sonra gelmisti internet.
    Yalniz bence sende soyle bir durum oldu,goller cepte 500 mb geldi ama once 500 mb harcanmasi gerekirken senyapdiyeyi harcamaya devam etti,senyapdiye bitmeyince gollercepte hic dokunulmadan 05:33'de silinmiş olabilir mi? Gûn içinde ara sıra bakmışmıydın yuklenmis mi diye. Yuklenmediyse mutlaka yuklerler başvurunca. Turkcell bu gibi hataları inceleyip düzeltiyor,kesinlikle mağdur olmazsın. Gercekten internet gelmediyse düzeltip gönderirler. Sen başvuru yap,yada ara konuş anlat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500mb bana da geldi, geçen hafta 500mb eski versiyon uygulama yüzünden alamamıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bakmadım hiç hem sendeyap hem de bu günlük 500mb var diye. Normalde sendeyap, diğerinden daha geç bitecekti. Haliyle önce 500 MB bitmedi lazımken uyarı mesajı geldi sendeyap internet bitmek üzere diye. O sırada baktım yine yoktu yani. İki gün peşpeşe internet kazandınız diyip ikisinde de sisteme düşmemesi tuhaf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.