Şimdi Ara

The Prodigy (2019)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konusunu göremedim yorum yazmaya gelmiştim bari açayım dedim

    The Prodigy (2019)



    The Prodigy (2019)


    The Prodigy (2019)


    The Prodigy (2019)


    Genç ve güzel bir kadın olan Sarah, oğlu Miles'ın son zamanlardaki davranışlarında bir gariplik fark eder. Rahatsız edici davranışlar sergileyen Miles’in bu durumu gittikçe artınca çevresindekileri de tedirgin etmeye başlar. Sarah, oğlundaki bu değişimin nedenine bir türlü anlam veremez. İşler artık kontrolünden çıkmaya başladığında ailesinin güvenliğinden endişe eden Sarah, oğlunun davranışlarının kötü niyetli ve doğaüstü bir güçten kaynaklandığını düşünmeye başlar. Oğlunu korumak için her şeyi göze alan Sarah, Miles’ın bu karanlık yönüne neyin ya da kimin sebep olduğunu araştırmaya başladığında zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Oğlunun doğaüstü güçler tarafından ele geçirildiğine inanan Sarah, onu kurtarmayı başarabilecek midir?


    Süre 1s 32dk
    Yönetmen Nicholas McCarthy
    Oyuncular: Taylor Schilling, Jackson Robert Scott, Colm Feore devamı
    Tür Korku, Gerilim
    Ülke ABD




  • film klasik şeytan çocuk olgusunu biraz farklı olarak işliyor. ama kaliteli bir film onu söyleyebilirim, biz korku severler biraz kaliteli film bulduk mu şu dönemde altın niteliğinde oluyor klişe de olsa. Bu tarz (omen, orphan vs)) filmleri seviyorsanız bunuda seversiniz. Bu arada filmde ki koridor da sarılma sahnesi son yıllarda izlediğim en fena jump scare sahnelerden biriydi. kim düşündü ise helal olsun o neydi öyle...
  • iyi bir korku-gerilim film.

    imdb puanını boş yorumlar ve puanlamalar düşürmüş.

    bu filmi mantıksız bulanlar, yüzüklerin efendisini izlerken "neden yüzüğü kartallarla dağa götürmüyorlar?" diye filmi sorgulayıp saçma bulup kapatırlar muhtemelen.


    gizem-gerilim içinde korku sevenler için çok iyi film. izlenmesi gerekir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.