Şimdi Ara

Opel Astra 1.6 Essentia (2012) Nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar

    2012 model 80bin'de 1 parca lokal boyali kazasiz tramersiz motoru gideri temiz yari otomatik (easytronic) benzinli Opel Astra 1.6 Essentia aldik. 55bin'e anlastik mevzuyu kapattik (lutfen pahali aldiysam alistira alistira soyleyin)

    Nasil araba? Fiyati iyi mi?
    Yokuslarda biraz baydigini hisettik, cozumu var midir?
    AUX girisini bulamadik, yok mu?



  • Konfor Paketse fiyat da normal aux da var kolçağın alt tarafında. Araba da doludur Esp Yağmur Far sensörü kararan dikiz aynası ısıtmalı ayna lastik basınç ölçer. Ama Konfor paket değilse fiyat yine normal de donanım olarak sıkıntı çekeceğiniz aşikar. Ayrıca Yokuşlarda bayması normaldir atmosferik 115hp araba. Sport moda alırsanız yokuşlarda rahatlarsınız ya da yazılım yaptırın. 2CR tavsiye ederim.
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkur ederim hocam, Konfor degil Essentia paket. Ben arabadan pek anlamam, 2CR nedir? Bi Sport butonu var tam olarak ne ise yariyor? Donanim olarak ne gibi sikintilar cekebiliriz?
  • Piyasasını bilmem ANCAK biz bunun 2016 Edition plus ını 63 e verdik 20 binde hatasız boyasız. Pahalı değil mi 4 yıl eksi modeli km desen hakeza öyle bilemedim tabi 8-9 bin lira az gibi geliyor ancak bulunmayıncada bulunmuyor.


    Araca gelirse. bu aldığınız astrayada sahiptik onuda sıfır alıp satmıştık sonra yeni kasasına geçtik. 2 side hantal araçlar devir çevirmeniz lazım. Ankara içinde 2 aracımızda 10,8 ortalamadan aşşağı değildi şehir içinde.


    Hayırlı olsun.
  • 2Cr yazılım firmasıdır. Opeller özel ilgi alanlarıdır büyük argeleri var Opel üzerine. Aracınızı 115hp den tahmini 125hp ye çıkarırlar diye düşünüyorum. Sport tuşu ise gaz tepkisini artırır vites değiştirme hızını artırır ve araç devirli çalışır bu da gerçekten beklemediğiniz kadar performanslı hissettiriyor astrada sport tuşu çok iyi ayarlanmış bir denemenizi isterim. Ayrıca aracınıza aux uygulaması yapılabiliyor teype hazır çıkışı var sadece kablosu takılacak onu da 2CR firmasına sorarsanız vardır bilgileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 8 Mayıs 2019; 18:39:21 >
  • Fiatı normal de otonatiği kanser eder diyolla bi bakın bakim 1 -2 hafta kullanın
  • @Uza -00- Hocam 63 bine cok ucuza vermissiniz, biz 1 aydir kadar araba bakiyoruz sizin araba esdegerlerinin fiyati 80-85. Ne zaman sattiniz?
    @nbacıshaquılle Tesekkur ederim hocam bir bakayim
    @defiant82 Neden oyle dediniz hocam? Ilk gun surus iyi geldi simdilik, yokuslarda bogulmasi disinda sorun yok
  • arkadaşımda vardı ,güzel araç, beğenmediğim tek yönü koltukları, şahin koltuğu gibi sürücü ve yolcuları yeteri kadar sarmıyor , yanal destekleri yetersiz,
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    benzinlimıydı ne zaman verdınız 63 e bedava gıtmıs yenı verdıysen
  • 2014 opel astra edition kullanıyorum. Memnunum. sadece çok yakıyor ekonomik kullaniyor sayilirim sehir ici 9 litreden inmiyor benzinli. Onun disinda herhangi bir aksilikle karsilasmadim. Donanim olarak da sizinki boş sanirim. Cunku aux var bende. Hiz sabitleyici de var. Dolu degil ama boş da degil orta donanimda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.