Şimdi Ara

Durduk yere VAC yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce bir bilgisayar topladım ve PUBG oynamaya başladım. O günün akşamında nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde steam hesabım çalındı. Fark eder etmez steam'e ticket açtım kart bilgilerimi vs. verdim ve hesabım tekrar bana verildi, fakat PUBG'den 1 gün VAC ban yemişti hesabım. Ben bu sırada bilgisayarıma format attım herşeyi baştan kurdum vs. ban kalkınca yine oynadım birkaç oyun, üçüncü gün yani bu gün biraz önce Steam'e girdiğimde PUBG'den kalıcı olarak VAC ban aldığımı gördüm.

    Hesabımın çalındığı gün sınırsız banlansa anlarım arkadaşlar fakat hesabımı aldım, şifresini değiştirdim, steamguard'ı aktif ettim. Ve hesabım halâ bende duruyor. Bu güne kadar hiçbir oyunda hile vb. birşey kullanmadım. Bilgisayarım hile olarak nitelendirilecek bir program da yok Windows'u bile orjinal satın aldım. Bu olayı daha önce yaşamış olan veya bu bandan nasıl kurtulacağımı bilen varsa yardımlarını esirgemesin lütfen arkadaşlar.







  • Yok mu bilgisi olan arkadaşlar? Bilgisayarımda donanımların sıcaklık ve çalışma değerlerini takip etmek için kullandığım MSI Afterburner ve Rivatuner isimli programlar var. Bunları birçok PUBG Benchmark videolarında da kullandıklarını görüyorum ama bunlardan kaynaklı bir hata olabilir mi acaba? Benzer sorun yaşayan var mıdır aramızda?
  • gardaş banlıyorlar bi sebebi yok. bende aynı durumu yaşadım şimdi mobile oynuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PUBG yi bilmiyorum da ben PUBG LITE oynarken bianda oyundan attı geri girmek istediğimde ise 100 yıllık ban yemişim. daha hesabı yeni açtım sens ayarlarımı bile yapmadım. sebebi ise arkaplanda çalışan uygulamalar yüzündenmiş. mem reduct kullanıyorum ve proxifier ile ilgili ayarlar vardı 2 dk onları yapınca artık atmıyor.
  • Banı kaldırttım konu kapanabilir.
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam nasıl yaptınız kaldırma işlemini bana da durup dururken chat ban atıp duruyorlar. Ne bayrak yollaya biliyorum ne de mesaj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim başımada geldi hatta sebebi internet sağlayıcısı ile alakayı netspeed kullanıyordum o aralar. daha sonra kablonete geçince hiç sıkıntı yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.