Şimdi Ara

150 bin TL’lik Predator Thronos oyuncu kabininde DH PUBG Turnuvası için başvurular başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 150 bin TL’lik Predator Thronos oyuncu kabininde DH PUBG Turnuvası için başvurular başladı

    DonanımHaber ve Acer işbirliği ile ödüllü PUBG Turnuvası düzenliyoruz. Turnuvaya katılan oyun severler hem 150 bin TL değerindeki Predator Thronos oyuncu kabini deneyimlemiş olacak hem de Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayar kazanma şansı elde edecek.

    DH Thronos PUBG Turnuvası, 23 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Cevahir AVM Teknosa Mağazası’nda düzenlenecektir. Etkinliğe katılan tüm oyunculara günün anısına Predator logolu T-Shirt hediye ediyoruz.

    Turnuvaya katılan her bir yarışmacı, Predator Thronos oyuncu kabininde maksimum 20 dakika boyunca solo oyun modunda PUBG oynayacak. Elde ettiği skora göre sıralamaya girecek.

    150 bin TL’lik Predator Thronos oyuncu kabininde DH PUBG Turnuvası için başvurular başladı 

    Günün birincisi; Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayar, Acer Nitro klavye, Predator Galea 300 Gaming kulaklık, Predator Mouse Pad gibi ürünlerin adının yazdığı kapalı zarflardan birisini seçerek kendi ödülünü kendisi belirleyecek.

    Turnuvaya Nasıl Başvurulur? 

    Turnuvaya başvurmak için Forum’daki turnuva konusunun altına “Çekilişe katılmak istiyorum” yazmanız yeterlidir. Özel Mesaj ile size ulaşacak ve başvurunuzun tamamlanması için birtakım bilgiler talep edeceğiz. Bilgilerini ileten kişiler arasından yapılacak çekilişle 20 yarışmacı belirlenecek. Yarışmaya katılacak kişiler DH'de ve Forum'da duyurulacaktır.

    Turnuva 23 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Cevahir AVM Teknosa Mağazası’nda gün boyu sürecektir. O tarihte etkinliğe katılamayacak arkadaşlarımızın başvuruda bulunmaması rica olunur.








  • illaki turnavaya katılmakmı gerekiyor DH istanbul ofise yada Acer in Türkiye ofisinde deneyimleme şansımız yokmu en azından kısa bir süre olsa bile ?

  • bizim demirci bir arkadaş vardı
    bir sorayım kaça yapar demir iskeleti :)

  • Kabini verseler ya hediye yiyorsa?

  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    anka park ta buna benzer 3 farklı model var deneyimlemek için ideal.

  • Bir bilgisayar olsa, saat 10:00 - 22:00 arası zaman aralığında kişi başı 20dk dan sanırım ortalama 40 küsür kişi anca oynayabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.