Şimdi Ara

Yabancı medyanın Türkiye ilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizi çok seven dostlarımız ve müttefiklerimiz, bizim özgürlüğümüz için bir araya gelip Türkçe kanal kurmuşlar. BBC, VOA, France24, DW ortak Türkçe youtube kanalı açmış. Ne hikmetse bu arkadaşlar bizim gibi ülkelerin bütün gerçek sorunlarına kör, sağır kalırken, hatta problemin kaynağı bizzat kendileri iken, sorun bizim özgürlüğümüz!, demokrasimiz! olunca çok acayip hassas kesiliyorlar, yardımsever oluveriyorlar, hatta bize kızıyorlar tatlı tatlı!!!

    Bu işin arkasından pis kokular geliyor maalesef. Sorunlarımızı kendi içimizde çözmeliyiz bence. Bunlar %99.99 doğru bile konuşsa niyetlerinin bozuk olduğuna eminim. Bir süredir açıktan saldırmak yerine sesi kesip yeni bir taktikle davranılıyor çünkü. Eskiden bilinen ve başarılı olan yöntemlerle ülkeyi yeniden resetlemek, dizayn etmek istiyorlar. İşin kötüsü eskiden dış sorunlar daha uzaktaydı şimdi dibimize girdi hatta içimize kadar girdi. Şu an ortam da oldukça müsait. Bu paradokstan ve tuzaktan nasıl çıkacağız bilemiyorum.







  • Reis Türkiye'deki muhalif medyayı hapse tıkadığı için biz de dışarıdan çalışacak birilerine muhtaç oluyoruz.
  • O kanalları tebrik ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

    Reis Türkiye'deki muhalif medyayı hapse tıkadığı için biz de dışarıdan çalışacak birilerine muhtaç oluyoruz.
    Medya çok sıkıntı ama yabancılar da hayrına yapmıyor bu işi. Mesele orada. Ayrıca iktidar yanlısı medya tam yanlı iken karşıtı da tam karşıt. Bir kısmı yanar döner güce göre. Gerçek kaç tane medya var ki?
  • Bahsi geçen ülkelerin hiçbiri ama hiçbiri bizim iyiliğimizi düşünmez, iyi olmamızı istemez bunu asla unutmayın. Bugün bu ülke için hayrına Türkçe haber yapmıyorlar. Unutmayın! Avrupa ve Amerika iki yüzlüdür, nankördür, çıkarcıdır. Bugün bize dost gibi yaklaşsalar da, ki bu asla öyle değildir, aslında arkamızdan kuyumuzu kazarlar. Daha yüz yıl öncesine kadar o öve öve bitiremediğimiz Avrupa devletleri ve kendisini gizleyen Amerika ile savaşmadık mı? Bu devletler ne zaman bizim iyi olmamızı istediler de şimdi iyi olmamızı isteyecekler? Biraz milli duruşunuz olsun.

    Ne yazık ki bazı kesimler yabancı medya organlarını, kanallarını vs. daha güvenilir buluyor. Ancak gerçek kesinlikle böyle değildir. Uyanık olun!
  • o kanalların çalışanları full chp'li,fetöcü ve pkk'lı bunu yazınca chp'liler neden bizi ayrıştıyorsunuz terörist gibi davranıyorsunuz diyorlar bende diyorum ki görünen köy kılavuz istemez açık açık birlikte çalışıyorsunuz neden bunu inkar edip duruyorsunuz anlamıyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.