Şimdi Ara

Dereceli Güneş Gözlüğü Nasıl Alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gözü bozuk olanların en büyük problemi gözlükçüden bir güneş gözlüğü alıp kullanamayız. Gözlük içinden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum.

    Lens takmak bana uygun gelmiyor.

    Dereceli güneş gözlüğü için, bilindik markaların çerçevelerini uygun fiyata bulup, kaliteli cam taktırmak istiyorum.

    Dikkat etmem gerekenler nelerdir? Uygun fiyata camı da çerçevesi de kaliteli olsun istiyorum.

    Tavsiye verirseniz sevinirim. Şimdiden sağ olun.



  • Hocam aynı dertten ben de yıllarca muzdariptim. Geçtiğimiz ay resimdeki gibi bir çerçeve aldım. Siyah kısım mıknatıslı ve rahatlıkla takılıp çıkarılıyor. Alternatif olarak böyle bir modele yönelebilirsiniz.Dereceli Güneş Gözlüğü Nasıl Alırım Dereceli Güneş Gözlüğü Nasıl Alırım Dereceli Güneş Gözlüğü Nasıl Alırım Dereceli Güneş Gözlüğü Nasıl Alırım Dereceli Güneş Gözlüğü Nasıl Alırım




  • yaasink kullanıcısına yanıt
    Kaça geliyor böyle birşey?
  • Atasuna yada opmara git fiyat veriyorlar yada normal optikçiye.polarize camlar 300tlden başlıyor birde boyalı camlar var onlarda 80 tlden. Forumda büyük optik camları konusunda fiyat listesi vardı araştırırsan belki görürsün
  • Çerçeveyi düz seçtiriyorlar ovalde odak bozulabilir vs diy
  • Bana toplam 750 lira gibi fiyat çıktı hocam. Çerçeve bilindik bir marka değil. Numaralı camlar %60 inceltilmiş. Güneş gözlüğü camları polarize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaasink

    Bana toplam 750 lira gibi fiyat çıktı hocam. Çerçeve bilindik bir marka değil. Numaralı camlar %60 inceltilmiş. Güneş gözlüğü camları polarize.
    İnceltme işine çoğu yerde para tuzağı deniyor
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Pek anlamam hocam camdan, çerçeveden. Tanıdık optik var, ona giderim hep. Şu an hatırlamıyorum ama aynı camın %30-45-60-70 inceltilmiş halde fiyatlarını söylemişti. Ben f/p olarak %60 tercih etmiştim.
    Para tuzağı mıdır bilemiyorum, sadece estetik kaygısıyla daha ince cam tercih ediyorum ben. Nitekim eski gözlükle bunun camları arasında aynı numara olmasına rağmen fark var.
  • Cevaplar için teşekkürler.

    Bu gözlük piyasası bana çok sahtekarlık dönen bir piyasa gibi geliyor.

    Orijinal güneş gözlüğü alıp camlarını değiştireyim dedim ama asıl değerli olan camları olduğundan öyle yapmak mantıksız dediler.

    Orijinal gözlüğün çakmasıni alıp cam taktirayim dedim ancak olmuyor gibi bir şeyler söylemiştiler.

    İstediğim şey çok basit. Bir güneş gözlüğü sececegim. O gözlüğü dereceli yapacaklar. Cam olarak bilindik bir cam kullanılacak. Adi olmayacak.

    Bunu iyi yapan, saçma sapan fiyat söylemeyecek yer var mı? Ya da daha kolay bir yolu var ise o da olur. Mevcut gözlüğümüze aparat takmak şeklinde mesela? Veya göz derecesini bildirip orijinal bize özel gözlük yaptırabilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.