Şimdi Ara

Güçsüz hafıza sebepleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler çok fazla yemek seçiyorum, toplasan 25 tane yediğim yemek çeşidi çıkmayabilir.

    Dolayısıyla muhtemelen vitamin, mineral vs. bir şeyler mutlaka eksiktir.


    Hafızamın yeterince güçlü olmadığına inanıyorum. Balık tüketmiyorum dolayısıyla B12 vitamini, Omega yağ asidi gibi gereksinimlerim karşılanmıyor olabilir. Ama ben bu eksiktir, şu eksiktir demek istemiyorum. Onun yerine somut delil arıyorum. Bunlar kan testiyle ya da başka testlere bulunabiliyor mu, biliyor musunuz?



  • Hatırlanmaya değecek hayatlar yaşamadığımız için hatırlamıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benexol ve aprikobal gibi b12 ilaçları için reklam alınır
  • Kan vermiştim ben B12 olması gerektiğinden çok az çıkmıştı (normalden 8 kat daha az) ilaç filan verdiler de pek işe yaramıyor iğne yaptırman gerekebilir.

    TL;DR

    Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok unutkanım. Etrafımdaki herkes tasdikledi. Gel gör ki kan değerlerim maşallah çok iyi. Sapasağlamım beslenmem iyi. Ama psikolojik olarak çok vurdumduymaz ve ilgisiz olduğum için bu haldeyim. İstediğim zaman tek seferde duyduğum şeyi unutmayabiliyorum. Sözelim, ezberim çok iyiydi. Ama şimdi alzheimer gibiyim hahah

    Ekleme: Sevgilimle tartışırken bile bana dert anlatıyor ben cevap verecekken uzun konuşursam bir iki cümleden sonra bağlayamıyodum ne diyeceğimi unutup.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vitamin mineral eksikliğinden daha çok stres unutkanlığa neden olur beynimiz gün içinde yoğun çalışır birçok şey düşünürüz kafamız dalgın olur ilgimizi çeken dikkatimizi çeken şeyler olmadığı sürece bazı şeyleri çok çok zor hatırlarız stres ve beyin yorgunluğu beynimizi bulanıklaştırır ve hatırlamamızı zorlaştırır bu yüzden kafanızın rahat olması için elinizden geleni yapın

    ek olarak teknolojik aletleri mümkün olduğunda az kullanmaya bakın. beyninize gereksiz şeyler depolamayın bunlar beyninize yük olarak biner ve bir zaman sonra hatırlamak istediğiniz şeyler bile silinip gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 1 Mayıs 2019; 11:7:36 >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.