Şimdi Ara

LG 34WK650 ultrawide ips led monitor 1839 TL + 75 TL worldpuan - gittigidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Tekrar kampanya yapılıyor:

    Lg 34wk650 monitör gittigidiyor’da Teknosa mağazasında kazananlar kulübüne özel %8 (1839 TL), diğer üyelere %7 (1859 TL) indirimli olarak satılıyor. World kartı olanlar ayrıca 75 TL puan kazanıyorlar.

    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lg-34wk650-ultrawide-ips-led-gaming-monitor-434628984



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_belt -- 5 Mayıs 2019; 11:6:15 >



  • Almayın, 1 tane ölü pixel çıktı, kutu açıldığı için cayma hakkını kullandırtmıyorlar. Ölü pixel çıkarsa uğraşır durursunuz benim gibi, Uzak durun

    İnternetten aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisis-dh -- 24 Nisan 2019; 11:45:10 >
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Mağazadan mı yoksa internet üzerinden mi almıştınız ?

    İnternetten alınca kutusu açıldığında koşulsuz iade edemiyor mutuz ?
  • Black_belt B kullanıcısına yanıt
    Servis raporu olmadan iade almazlar.
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Bu tür kusurlu ürünlerde beğenmedim diyeceksin, sorunlu çıktı dediğin an servis raporu vs derken ilk taksitini ödemiş oluyorsun ürünün.
  • espial kullanıcısına yanıt
    İade şartlarında varsa alır. Çoğu firma açılmış ürünü iade almıyor.
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    İnternetten aldığınız monitörü memnun kalmadığınız taktirde 14 gün içinde cayma hakkını kullanarak iade edebiliyorsunuz. Tabii ürün kutusuna veya ürüne zarar vermediyseniz. Eğer haklarını biraz korusaydınız , üzerinde ısrarcı olsaydınız kolaylıkla iade edebilirdiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuharremAylar

    İnternetten aldığınız monitörü memnun kalmadığınız taktirde 14 gün içinde cayma hakkını kullanarak iade edebiliyorsunuz. Tabii ürün kutusuna veya ürüne zarar vermediyseniz. Eğer haklarını biraz korusaydınız , üzerinde ısrarcı olsaydınız kolaylıkla iade edebilirdiniz.
    Yapmadığımı nereden biliyorsunuz ?

    İşte bu kadar kanun tanımaz bir firmadan bahsediyoruz, En az 5 kez müşteri hizmetlerine cayma hakkımı kullanacağımı belirtttim,mail attım ,İhtarname gönderdim. Daha ne yapmam lazım ?

    Bu arada konu baltalandı kusura bakmayın, Gördüğüm her teknosa konusuna yazacağım. Şansına güvenen alabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisis-dh -- 24 Nisan 2019; 13:40:54 >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    "İade şartlarında varsa" ne demek onu anlamadım. Firmalara özel bir kanun yok, tüketici kanununda eğer internetten alışveriş yapılmışsa 14 gün koşulsuz iade hakkı var, monitör de sarf malzemesi olmadığından bu gruba giriyor. Dükkandan alındıysa veya değişim istendiyse o zaman yokuş yapabiliyorlar tabi. Yoksa bu ürün açılmış diye bir mazeret yok kanunda.
  • Aldığınız ürünün kutusunu yirtmazsaniz,yani açarken bantlı bölümü keserek düzgünce açıp cikarirsaniz, ürünün üzerindeki bantları,jelatini vd cikarmazsaniz her türlü iade edersiniz.ben çok iade yaptım böyle,hem int.uzerinden hem mağazadan.tabi ben genelde hb'den alırım,yada vatan bil. Felan.teknosa'dan bir kere hoparlör alıp iade ettim, hiç sorun cikarmadilar.
  • desu noto D kullanıcısına yanıt
    Bi ayakkabı alıp 10 gün giyip iade edebiliyor muyuz? Kastedilen şey ürünün tekrar satılabilirliğini bozmayacak şekilde geri gönderilmesi. İade edebilen de oluyor edemeyen de. Zaten ürünü iade ederken sebebini soruyolar
  • HDR ve İPS gayet iyi monitör.
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Ürünün teknosa mağazasından mı aldınız internet sitesinden mi? Çünkü mağazadan alımlarda geçerli olmayabiliyor. İnternetten alımda kesin geçerli bir kanun.
  • sinir bozmaya hic gerek yok, internetten aldiysaniz cayma hakkiniz sakli. kutunun acilmamis olmasi gerektigini dusunuyordum ben, ve hatta saticilar da bunu soyluyor. ancak kanunun ilgili maddesini tekrar okudum , boyle bir sart yok. urun 14 gun kullanilip 14. gun aga ben bunu istemiyorum, alin geri diyebiliyorsunuz. yok derlerse malin degerine gore hakem heyeti veya mahkeme ile alirsiniz. rezillikleri ile kalirlar.
  • Güncel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.