Şimdi Ara

Canon DR-C130 Tarayıcı Çok Temiz aynı anda çift tarama yapıyor önlü arkalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    merhaba,

    Fiyat:1100

    60ipm'ye kadar yüksek hızda renkli çift taraflı tarama
    Çift besleme dedektörü ile güvenli tarama
    Ultra Kompakt ve çok yönlü tasarım
    Güçlü bir yazılım paketi
    Google Docs, Evernote ve SharePoint için bulut hizmeti eklentileri

    Canon'un yenilikçi CMOS görüntü sensörü ve yüksek parlaklıktaki LED Teknolojisi sayesinde, hem renkli hem de siyah beyazda dakikada çiftyüz 60ipm, tekyüz 30ppm'ye kadar yüksek hızlı tarama. Çift taraflı belgeleri tek geçişte tarama özelliği belge akışlarınızı hızlandırırken, 50 sayfalık belge besleyici, yüksek bir üretkenlik düzeyi sağlar. DR-C130, piyasadaki rakiplerine kıyasla %50'ye kadar enerji tasarrufu sağlar

    DR-C130, her defasında üstün kaliteli sonuçlar elde etmenize yardımcı olan çeşitli görüntü işleme özellikleriyle birlikte verilir. Eğrilik düzetme, boş sayfa atlama ve metin yönü algılama gibi özellikler hassas ve doğru görüntü üretimi sağlar.

    SharePoint, Evernote ve Google Docs da dahil olmak üzere, belgelerinizi doğrudan bulut uygulamalarına tarayabilir ve kaydedebilirsiniz. Bilgileri daha sonra akıllı telefonunuz veya bilgisayarınızı kullanarak alabilirsiniz. Ayrıca DR-C130'da yazılım mühendislerinin zahmetsizce web tabanlı tarama uygulamaları oluşturmasını sağlayan EMC Captiva Bulut Yakalama Çalıştırma Modülü de bulunur.

    DR-C130, olukça profesyonel tarama sonuçları üretmenize ve belge iş akışlarını oluşturmanıza, düzenlemenize ve yönetmenize yardımcı olarak eksiksiz üstün bir yazılımla birlikte geliyor. CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office ve Kofax VRS yazılımlarını içerir.Canon DR-C130 Tarayıcı Çok Temiz aynı anda çift tarama yapıyor önlü arkalı.Canon DR-C130 Tarayıcı Çok Temiz aynı anda çift tarama yapıyor önlü arkalı.Canon DR-C130 Tarayıcı Çok Temiz aynı anda çift tarama yapıyor önlü arkalı.Canon DR-C130 Tarayıcı Çok Temiz aynı anda çift tarama yapıyor önlü arkalı.







  • Fiyat:800
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.