Şimdi Ara

BUGÜN VE BUGÜNDEN SONRA YAŞAYACAKLARA DAİR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malumunuz... Bugün bu ülke bir felaketin eşiğinden döndü. Ana muhalefet lideri çok ciddi bir olay yaşadı. Bu şahsı sevip sevmemeniz zerre önemli değil. Önemli olan KK'nın başına bir iş gelseydi ülkenin durumunun ne olacağını düşünüp düşünmediğinizdir. Olası bir iç savaşa kadar gidebilirdi, ki bu durum bu ülke için felaket demektir.

    Neyse, bugünkü olayı geçip genel bir durumdan bahsedeceğim. Bir süre toplumun sinir uçlarına hiç olmadığı kadar sert saldırılar görebiliriz. Bunun iki tane temel sebebi var:

    -BOP'un devam etmesi gerekiyor
    -S-400'lerin gelmemesi gerekiyor

    Fırat'ın doğusunun hali ortada. ABD sürekli teçhizat yolluyor. Daha yeni binlerce tırlık silah yolladılar yine. Ve o silahların namlusunun ne tarafa dönük olduğunu hepimiz biliyoruz. Hazır olda bekliyorlar. Bu konu burada dursun.

    S-400'ler Haziran'da elimize geçmiş olacak. Bu füzeleri kullanabilir hale geldiğimiz güne kadar birçok olayla karşılaşabiliriz. Engellemek için ellerinden geleni yapacaklar.
    Medyasıyla, sosyal hesaplarıyla, siyasetçisiyle ve devlet içindeki kriptosuyla dört bir yandan karışıklık çıkarmak için hazırda bekleyen yapılar var. İç cephede olası bir zafiyet oluşursa yaşanacakları düşünmek bile istemiyorum. Parçalarınızı bile bulamazsınız o derece. İç kargaşa bir yandan, dışarıdan saldırılar öbür yandan...

    Haziran-Temmuz'dan sonra oldukça bir ülke göreceğiz.(S-400'ün gelme tarihi) Yalnız o vakte kadar sağ duyulu olup tahriklere kapılmamamız gerekiyor. Sokaklar çok önemli. Kim olursa olsun nasıl olursa olsun sokak çağrısı yapan hiç kimseye uymayin. Sakın ola ki galeyana gelmeyin arkadaşlar. Çok üstümüze gelecekler, şimdiden haberiniz olsun. Şu şartlar altında devlet de gerekli yerlere operasyon yapamıyor. Sebebini de fark etmişsinizdir, iç cephede karışıklık çıkmasın diye. Şu süreci bir şekilde atlatmamız gerekiyor sadece. Ondan sonra karışıklık çıkaran, ortalığı karıştıran kim var kim yoksa alayının dibine kibrit suyu dökecek devlet. Sabredin. Operasyonlar kapıda. Şöyle süper olacağız böyle efsane olacağız falan demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Devlet buna nasıl müsaade eder, bu kadarı da fazla ama dediğimiz şeylerin fişi çekilecek sadece.

    Diyeceğim odur ki; Sırat Köprüsünden geçtiğimiz şu günlerde hiçbir kişi, parti, kuruluşun peşinden gitmeyin bu aralar. Sokağa çıkmayı düşünmeyin, düşünenleri de ikna edin. Çok canınız yanabilir sonra. Pişman olmayın sonra sakın. Bu yazdıklarımı komik bulanlar olabilir, ne diyor lan bu diyenler olabilir, sıkıntı yok. Kanımız kaynamasın, sağ duyuyu elden bırakmayalım başka bir şey istemiyorum. Kendi çapımda gördüklerim ve birinci ağızlardan duyduğum kıymetli insanlardan edindiğim çıkarımlar üzerine sizleri uyarmak istedim sadece. Hadi kalın sağlıcakla.



    Edit 1: Şu yazıyı yazmamdan sonraki günlerde olanları görmüşsünüzdür. Küçük bir çocuğa tecavüz, yine aynı mahallede başka bir çocuğa tecavüz girişimi, metrobüste kadına taciz, başka bir taciz haberi daha, hayvana tecavüz... Birçok şey oldu kısacık sürede. Bu ülkede bu tür sapıklar her zaman vardı bunu biliyoruz zaten ama bu olayların birileri tarafından tezgahlandığını görmemek imkansız. İnsanların sinir uçlarına saldırmaktan geri kalmıyorlar. Üst paragraflarda da belirttiğim gibi, ne yazık ki daha da artacak bu tür olaylar. Ne olursa olsun galeyana gelmemeye çalışalım.

    Ve yine tekrarlıyorum. Siyasilere güvenmeyin. Gün gelir bir bakmışsınız ki hain bildiğiniz vatansever, vatansever bildiğiniz hain çıkar. (Fetöcü hipneler alınmasın üstüne, onlar her daim haindir.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 27 Nisan 2019; 23:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her şeyin üzerinden bir komplo teorisi kurmaya gerek yok. Bir noktada neyin gerçek neyin hayal olduğunu unutursunuz. "Diyeceğim odur ki; hiçbir kişi, parti, kuruluşun peşinden gitmeyin bu aralar." Bu sözünüze katılıyorum yalnız bu sadece "bu aralar" değil her zaman geçerlidir. Partiler de devlet de halka hizmet için var. Vatan ve millet kavramı bu 2 sinden farklıdır.
  • Her şeyin üzerinden bir komplo teorisi kurmaya gerek yok. Bir noktada neyin gerçek neyin hayal olduğunu unutursunuz. "Diyeceğim odur ki; hiçbir kişi, parti, kuruluşun peşinden gitmeyin bu aralar." Bu sözünüze katılıyorum yalnız bu sadece "bu aralar" değil her zaman geçerlidir. Partiler de devlet de halka hizmet için var. Vatan ve millet kavramı bu 2 sinden farklıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 61gün

    Her şeyin üzerinden bir komplo teorisi kurmaya gerek yok. Bir noktada neyin gerçek neyin hayal olduğunu unutursunuz. "Diyeceğim odur ki; hiçbir kişi, parti, kuruluşun peşinden gitmeyin bu aralar." Bu sözünüze katılıyorum yalnız bu sadece "bu aralar" değil her zaman geçerlidir. Partiler de devlet de halka hizmet için var. Vatan ve millet kavramı bu 2 sinden farklıdır.
    Özellikle bu aralar dedim çünkü önümüzdeki sürece dikkat çekmek istedim. Yoksa haklısınız elbette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne S400 müş arkadaş. Olay S500, S1000 olayı değil.. Olay Satılmış medya sırunu. Her Allah 'ın günü CeHaPe fetöcü ve PKK' lı dersen aha böyle haşere sürüleri de ayaklanır. Yoksa S1500 de alsak sen düzgün olduğun sürece pek bir olay yaşanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsterixOburix

    Ne S400 müş arkadaş. Olay S500, S1000 olayı değil.. Olay Satılmış medya sırunu. Her Allah 'ın günü CeHaPe fetöcü ve PKK' lı dersen aha böyle haşere sürüleri de ayaklanır. Yoksa S1500 de alsak sen düzgün olduğun sürece pek bir olay yaşanmaz.
    Hayır, olay tam olarak bu. Zira S-400, bir füze savunma sisteminden çok daha fazlası demektir. ABD'nin çok ciddi bir şekilde tehdit etmesinden bile belli değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihi s400 oncesi ve sonrasi olarak ayirmissin. Sanki 3 5 rampa geldi de cag atladik. S400 olsa ne olmasa ne sen ayni olduktan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7721C843E

    Tarihi s400 oncesi ve sonrasi olarak ayirmissin. Sanki 3 5 rampa geldi de cag atladik. S400 olsa ne olmasa ne sen ayni olduktan sonra.
    "Şöyle süper olacağız böyle efsane olacağız falan demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Devlet buna nasıl müsaade eder, bu kadarı da fazla ama dediğimiz şeylerin fişi çekilecek sadece."

    Şu kısmı senin için yazmıştım ama işe yaramamış anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlere dair ufak bir güncelleme yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.