Şimdi Ara

TURKCELL #senyapdiye Kampanyası Güncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
10.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell #SenYapDiye Devam Ediyor!

    https://www.turkcell.com.tr/senyapdiye


    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/sen-yap-diye-devam-ediyor


    TURKCELL #senyapdiye Kampanyası Güncel

    Yoğun istek üzerine efsane kampanya #senyapdiye 25GB hediyesiyle yeniden sizlerle. Hemen BiP’ten #senyapdiye kanalını takip etmeye başla, kampanyanın her haftasında uygulamalarımızdan birinde eğlenerek yerine getireceğin bir görev ve bu görevin sonunda gönlünce kullanacağın GB’lar seni bekliyor. BiP'ten kampanyaya katılmak için tıklayınız​
    · #senyapdiye kampanyası 22 Nisan- 2 Haziran’19 tarihleri arasında 6 hafta boyunca geçerlidir ve bu süre zarfında kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimiz hediye GB'lar kazanacaklar.
    · Kampanyadan bireysel, kurumsal, faturalı ve faturasız mobil ses hattı kullanan Turkcell müşterileri yararlanabilecektir.
    · Kampanyaya katılmak isteyenler, BiP uygulamasında #senyapdiye kampanya kanalını takip ederek kampanyaya katılmış olacaklardır.
    · Kampanyanın geçerli olduğu dönem içerisinde, katılımcı her hafta kampanyada belirlenmiş Turkcell uygulamalarımızdan birinde eğlenerek yerine getireceği bir görev ve bu görevin sonunda gönlünce kullanacağı internet hediyesine sahip olacaktır.
    · Kampanya süresince, hangi hafta ne yapılması gerektiği ve sonucunda kazanılacak hediyeler aşağıda belirtilmiştir. Müşteri kampanyaya katıldıktan sonraki dönemlerde yerine getirdiği koşullara göre ilgili haftanın hediye internet faydasını almaya hak kazanacaktır.
    · Kampanya haftaları ve koşullara göre kazanılacak hediyeler:
    · Öncelikle kampanyaya katılmak için BiP uygulamasından #senyapdiye kanalını takip etmelisiniz.
    · Kanalı takip eden müşterilerden:
    o 1. Hafta: 22 -28 Nisan’19 tarihleri arasında iki farklı gün UpCall’u kullanananlar, 48 saat boyunca diledikleri gibi kullanabilecekleri 2GB internet kazanacaklardır. Kullanıcılar UpCall ile aramalarına resim ekleyebilir, tek tıkla grup görüşmesi yapabilir, gelen aramalarını yönetip veya operatör ismini kişiselleştirebilirler.
    o 2.Hafta: 29 Nisan- 5 Mayıs’19 tarihleri arasında iki farklı gün, Dergilik uygulamasından 5 ‘er yayın indirenler, 48 saat boyunca diledikleri gibi kullanabilecekleri 2GB internet kazanacaklardır.
    o 3.Hafta: 6-12 Mayıs’19 tarihleri arasında iki farklı gün, fizy uygulamasından 10 ‘ar şarkı dinleyenler, 48 saat boyunca diledikleri gibi kullanabilecekleri 2GB internet kazanacaklardır.
    o 4.Hafta: 13-19 Mayıs’19 tarihleri arasında TV+ uygulamasında 2 farklı gün 10’ar dakika TV izleyenler, 48 saat boyunca diledikleri gibi kullanabilecekleri 2GB internet kazanacaklardır.
    o 5. Hafta: 20-26 Mayıs’19 tarihleri arasında 10 arkadaşına BiP yükletenler, 48 saat boyunca diledikleri gibi kullanabilecekleri 2GB internet kazanacaklardır.

    o 6.Hafta: 27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Paycell kart ile harcama yapanlar, 48 saat boyunca diledikleri gibi kullanabilecekleri 15GB internet kazanacaklardır.


    Uygulamalardan kampanya kapsamında hediye kazanmak için, kampanyanın uygulama koşullarını yerine getirmeden önce uygulamanızı Appstore ve Googleplay’den yeni versiyonu ile ücretsiz güncellemeyi unutmayın.

    İlgili tarihler arasında koşulları sağlayarak hediye almaya hak kazanan müşteriler, BiP uygulamasındaki #senyapdiye kanalına giderek hediyelerini hatlarına yükleyebileceklerdir. Kampanyadan kazanılan internet faydaları 48 saat boyunca, yurt içindeki kullanımlarda geçerlidir. Ve ücretlendirme periyodu 100KB’dır. Haftanın koşullarını sağlayan müşteriler o hafta içinde sadece 1 kez hediye almaya hak kazanacaklardır. Kampanya koşullarını yerine getiren müşteriler, hediyelerini 14.06.2019 tarihine kadar BiP uygulamasındaki kampanya kanalından hatlarına yükleyebileceklerdir. 14.06.2019 tarihine kadar katılımcı tarafından hatta yüklenmemiş hediyeler deaktif olacak ve bu tarihten sonra kullanılamayacaktır. Hediyenin müşterinin hattında aktif olduğu 48 saat içindeki paket aşımlarında müşterinin internet kullanımı, ek paketi olanlar için sahip olduğu paket üzerinden, ek paketi olmayanlar için ise tarifesinin aşım bedelinden ücretlendirilir. Yukarıdaki servisler kapsamındaki kullanımlarınız bu kampanya faydalarından yararlanabilmeniz için Turkcell Grup Şirketleri tarafından işlenebilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 6 Haziran 2019; 1:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 10 arkadasına bip yuklet nedır ? mavi balina oyunu gibi olmus
  • bipli olan hariç diğerlerini yaparım. 10 kişiyi nerden bulucam çok saçma olmuş o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Hafta hariç iyi iş görür. İnternet süresinin 48 saat olması da güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşına Bip yüklet hariç hepsi kolay. İyi anlatılırsa her Turkcelli yapar ve yararlanır. Turkcell kampanyaları çok çeşitli olduğu için uzaktan bakınca korkutuyor aman ne uğraşacam dedirtiyor ama detaylar araştırılırsa günü kurtarmak adına işe yarayan kolay işlemler.

    Bu #senyapdiye döneminde arkadaşına Bip yüklet hariç eh biraz da Upcall hariç hepsi çantada keklik. İnternete ihtiyacı olan kaçırmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upcall en basiti ya operatör adı değiştir bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Az sonra eşimin kullandığı hatta upcall kuracağım. Hiç denemedim ama upcall ücretli bir servis sanıyordum inceleyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [ 6.Hafta: 27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Paycell kart ile harcama yapanlar, 48 saat boyunca diledikleri gibi kullanabilecekleri 15GB internet kazanacaklardır.]

    *Madem Finali yüksek tutuyorsun. Bari Aylık yap şunu ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    aynen speedtestle bitir diyor resmen iki günde başka ne yapılır. haftalık olsa bari 15gb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bol bol YouTube videoları izleyin diyorlar.. Yada kotası biten Tv+uygulaması olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    istenildiği zaman tanımlayabileceğimizi unuttum, öyle bir an olur ki bol gb gerekir bu hediyeyi hattımıza o zaman yükleriz işe yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter Turkcell, artık harcayamıyoruz. Boşu boşuna tarifeye para ödetiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    abi sen kampanylarla neden ugrasiyorsun ki. kemiksiz her ay 50 gb mobil internetin var hemem hemen 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can sıkıntısı

    Bundan almayacağım birsey, hediye yarışı zevkli oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 e kadar iyi sonrası tırt.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • On numara helal ve Turkcell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'in en gereksiz uygulamalarından UpCall'ı ücretsiz yukledim,Upcalldan arayacagim numaraya gelip Bip`den ara dedim,aradım 30 saniye beklettim kapattım.
    1.günkü aramayı kabul etti. Bip ve Dijital Operator varken Upcall gereksiz,yarın da 30 saniye arayıp 2 GB gelince hemen silecegim. Bilinmeyen numara fos,operatör ismi değişmek boş. Değmez. Servisleri de aktif etmek ücretli zaten.

    TURKCELL #senyapdiye Kampanyası Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün upcall kullanıp da görevi tamamlayan var mı? ben kullandım hala işlemedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

    bugün upcall kullanıp da görevi tamamlayan var mı? ben kullandım hala işlemedi
    valla turkcell olmasa akraba es dost armayacagız turkcell i boyle kampanyalara yaparak es dost arkadaslarınızı aramaa teşvik ettıgı ıcın tesekkurlerımı ıletıyorum efenim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.