Şimdi Ara

Google'ın Fotoğraflar uygulaması katlanabilir telefonlarla uyumlu hale geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Fold, pek çok tartışmaya konu olmasına rağmen, katlanabilir telefonlar son günlerin en büyük akıllı telefon trendlerinden biri olmaya devam ediyor. Rouyu ve Huawei gibi pek çok teknoloji devinin katıldığı bu furyanın en büyük destekçilerinden biri de Google.
     
     
    İlk günden bu yana katlanabilir telefonların en büyük destekçilerinden biri olan, hatta katlanabilir telefonlar için özelleştirilmiş bir Android işletim sistemi hazırlayan Google, desteklerine ara vermeden devam ediyor. Amerikalı teknoloji devi, şimdi de kendi bünyesi altındaki uygulamaları katlanabilir telefonlarla uyumlu hale getiriyor.
     
    Şirketin katlanabilir telefon desteğine kavuşacak ilk uygulaması Google Fotoğraflar. Katlanabilir telefonlar için yayınlanan geliştirmeler arasında uygulamayı ikinci ekrana taşıyarak başka bir uygulamayla birlikte kullanabilmenize olanak tanıyan Ekran Sürekliliği ve daha pek çok kullanışlı özellik yer alıyor.
     
    Google Fotoğraflar'a gelen yenilikler yalnızca bunlarla sınırlı değil. Fotoğraf ve videolarınızdan hangilerinin henüz yedeklenmediğini görmenize ve yedeklenecek öğeleri proaktif bir şekilde seçebilmenize yardımcı olacak yeni bir galeri görünümü de iOS ve Android kullanıcıları ile buluştu.







  • Google'ın bütün ürünleri gibi kontrol etmesi zahmetli...
    Telefonda çekilen fotoğrafları kendi bünyesine yedeklememesi için illa o kendi ince ayarlarından bunu ayarlamak gerekiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.