Şimdi Ara

Gurur mu anlamıyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Size bir şey danışmak istiyorum. Uzun zamandır şu hayattayım. Bazen başımıza bazı olaylar gelebiliyor. Örnek veriyorum sizden şöyle 4-5 yaşından küçük çocukların size sataşması gibi, veya birinin sizinle sırf kız için tartışma çıkarması gibi.

    Bu gibi durumlarda ben uzatmak istemiyorum. Oradan normal bir şekilde umrumda değilmiş gibi uzaklaşıyorum. Fakat bir süre sonra, niye bir tane yüzüne sallamadın diyesim geliyor. Sanki gururuma yediremiyor muşum gibi geliyor. Kavgayı falan sevmem, daha önce kavgaya da girmedim. İşi yüzyüze konuşarak halletme taraftarıyım. Fakat bazen karşı tarafında kaşındığı oluyor. Bu kız meselelerinde, tartışmayı karşı taraf çıkardığı için, haksız duruma düşüyor herkesin gözünde, fakat dediğim gibi. Bazen niye sallamadın kafayı diyorum. Herkes iyi ki olay falan çıkarmadın falan diyor.. Kendimi küçük göstermiş gibi hissediyorum.

    Bu duygu nedir? Bir türlü açıklayamıyorum kendime. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.







  • Boşver iyi yapıyorsun. Kavga çözüm değil. Bu zamana kadar hiç kavga ihtiyacı duymadım. Bazen iki yumruk sallamak istediği tipler çıkıyor insanın karşısına ama onlar da kaale almaya değmeyecek tipler oluyor hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler hocam. Galiba pişmanlık duyuyorum verdiğim kararsan dolayı sadece bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de kavga etmeyi sevmem ve pek bilmem ama bir dayanma noktam var oraya gelene kadar sabrederim, daha da zorlarlarsa gözüm döner ne yaptığımı bilmem. öyle anlardan birinde attığım yumruk sonucu sag el serce ve yüzük parmağımı kirdim uc yildir yamuk parmaklarla geziyorum. daha kötüsü de olabilirdi, o yuzden kavga iyi bir sey degil. cevrende sürekli kavgaci tipler varsa uzaklas, bir daha da ayni ortamda bulunma. kendini korkuyormus gibi de düşünme, dediğim gibi herkesin kırmızı bir çizgisi var orayi gecerlerse emin ol karşında dwayne johnson olsa bile parcalar gecersin ama sonrasında kırık kemiklerle bir ömür boyu yasamak zorunda kalabilirsin. o yüzden boş ver kim ne derse desin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 21 Nisan 2019; 15:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam tavsiyeniz için. Geçmiş olsun size de.

    Dediğim gibi ben de umursamam, geçerim böyle şeyleri. Artık 2 kez düşüneceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.