Şimdi Ara

Mac Osx Sierra Vs Windows 10 ses kalite sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, bir konu ile ilgili yardıma ihtiyacım var.

    Yakın zamanda Bir Mackie Cr3 Referans hoparlörü aldık. Eve geldim kurulumu yaptım fakat 990fxa gd65 anakartımda Realtek çip ile aldığım ses felaket. Neyse dedim sorun ses kartından.

    Bu süreçte üzerine Hackintosh kurduğum bir dell 5537 notebook (Üzeinde Universal Vodoo HDA sürücüleri var) a Referans kolonları bağladım. Ses inanılmaz derecede pürüzsüz - flat ve derinlik müthiş. Müzik yapan bir insan olmasam inanın yanımda zannederim.

    Sonrasında sorunun ses kartından olabileceği kafamda oturunca gidip Behringer UMC202HD USB bir ses kartı aldım ve windows makineme bağladım. Üzerine de Referans kolonları. Fakat ses yine felaket.
    Hum hum seslerinden gitar çalarken tonu kaçırıyorum resmen.Ne kadar dolby eklentileri, ne kadar eq ayarı yapsam da ses dijitalleşiyor ve rezalet bir hal alıyor. Denediğim program sayısını yazmayacağım bile.

    Anlam da veremiyorum, çünkü Dell 5537 üzerinde windows açtığımda ses casio saat gibi, ama hackintosh açıldığında o universal ve sadece ses verme yetisine sahip sürücülerle inanılmaz bir ses duyuyorum.

    Burada Osx in katmış olduğu bir ses kütüphanesi mi söz konusudur. Adapte etmek mümkünmüdür ? Bu işi nasıl çözebilirim ? Bilen arkadaşlar yada konuyla ilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.