Şimdi Ara

Hayat Varlık Yönetim A.Ş'den Gelen Mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Babamın birkaç bin borcu vardı bankaya bu borç ödenmedi (hastalıklarından dolayı çalışamaz hale geldiği için) şimdi banka Hayat Varlık Yönetim A.Ş.ye bu borçları devretmiş bunlarda durmadan sms atıyorlar babamın telefonuna ve bugün gelen smste ( HayatVarlık'a ait borcunuz için bugün ödeme yapmanız gerekmektedir.(İcra İflas Kanunu md:76 mal beyanında bulunmayan borçlu, alacaklının talebi üzerine beyanda bulununcaya kadar icra mahkemesince bir defaya mahsus hapisle tazyik olunur.)İşlemleri durdurmak için 023244****) yazıyor. Babamın üzerine hiçbir mal yok sadece engelli maaşı var bizim şimdi mal beyanında mı bulunmamız gerekiyor ? Eğer bulunmamız gerekiyor ise mal beyanına nerden bulunacağız?

    Ancak edevletten ve uyaptan baktığımda şuan adına açılmış icra dosyası yok bankaların açtığı tüm davalar kapalı statüde. Hayat Varlıktan zaten hiçbir icra davası gözükmüyor. Bunlar bize yem mi atıyorlar anlamadım ortada dava yok icra yok neye göre hapise atacaklar. Bilgisi olan bilgi verebilir ise çok memnun olurum.







  • Eğer borcunuz olmamasına rağmen bu smsleri alıyorsanız savcılığa suç duyurusunda bulunun. Her hangi bir yere de ödeme yapmayın. İcradan da borcunuz olmamasına dair yazı gelirse icra müdürlüğüne dilekçeyle borca itiraz edin.
  • hicbir şey yapamıyorlar üstüne mal mülk varsa onları satis gostersin dicem ama yokmuş. Hapis felan o tarz hikayelere inanmayın. Eskiden vardı ama Cumhurreisi olaya müdahil oldu hapis cezasini kaldirdi. borcun 10 binse bunlara 3-4 bin liraya anlaşip odemeye bakin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.