Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fold elimizde: Katlanabilen telefonu test ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Samsung'un uzun süredir merakla beklenen katlanabilir telefonu Galaxy Fold elimizde. Bu videoda Galaxy Fold'un tüm detaylarını mercek alıyor, nasıl katlandığından tasarımına, performansından kamerasına kadar her detayını gösteriyor ve test ediyoruz. İşte Samsung Galaxy Fold hakkında tüm merak edilenler. 



  • Bunların hepsi prototip gibi geliyor bana. Yeni ve sanki ekran ortadan bir süre sonra boydan boya ekran yanığı izi olacakmış gibi. Kalınlık, tasarım ve uygulama olarak çok yolu var görünüyor. Sidik yarışı değil de devamını getirirlerse iyi fakat ilk tasarım ürünleri genel tüketicinin ilgisini çekecek gibi görünmüyor.

  • Sigara Tabakası gibi olmuş.

  • katlama yeri resmen çökük. ekranın altından üstüne kadar.daha sıfır telefonlarda bile bu kat yeri belli olacaksa birkaç ay sonra ne olur düşünemiyorum.

  • Saçma sapan gereksiz bir teknoloji...

  • Bunun replikasi enkaz olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası zaten almayacak olsam dahi beğenmedim. Henüz çok yolu var gibi. Kapandığında arkada kalan ekranın darlığı ve garipliği, yine Kapandığında ekranların ortasında oluşan uzah boşluğu hiç hoş değil. Hadi ekranların ortasındaki boşluk tolere edilebilir, fakat o arkadaki dar ve uzun gudubet gibi duran ekran hiç iyi görünmüyor. Evet, belki o ekran çoğunlukla çağrı cevaplama ve acil durumlar için sınırlı sayı da kullanılacaktır ama bence yine de itici bir görüntü oluşturuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 17 Nisan 2019; 12:42:34 >
  • Katlandığın da arada boşluk kalmadığı ve kalınlık 0,5 cm olduğu zaman ve fiyat da ucuzladığın da bana haber veriniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 17 Nisan 2019; 13:5:19 >
  • Yüksek teknolojiyi ucuza maletmeye çalışın biraz :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı özellikleri epey iyi, bazı özellikleri kötü. İnsan onca para vereceği telefonda tabi hiç kötü özellik olmamasını istiyor. Özellikle kapalı kullanımda üstten alttan oluşan koca siyah boşluklar bana rahatsız edici geldi. Ben S8 ile devam :)

  • İnceleme yapılan cihazın bile ortasında iz var
    Bir de hem Huawei hem Samsung'da ekranı açarken sürekli bir yerlere yanlışlıkla basılıp bir şeylerin açılması O kadar test yapıyorlar sözde birisi de çıkıp katlanıp açılma esnasında 1 saniye dokunmatiği kapatalım dememiş mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet modunda o koca çentik yerine neden Infinity-O ekran kullanılabilirmiş ve çok daha estetik bir görüntü elde edilebilirmiş. Şu an iPhone XS Max, S10 5G gibi büyük ekranlı modeller varken bu tür cihazların gerekliliği tartışılır. Bu cihazlar firmaların teknolojik deneyim elde edebilmesi için varlar zaten.

  • Youtube'daki yorumumu burda da belirteyim.

    Teknolojinin geldiği noktayı görmek itibariyle yapılan cihazlar önemli. Samsung çok daha iyi cihazlar yapabilecek potansiyelde. Rekabette geride kalmamak için cihazı satışa çıkardıklarını düşünüyorum ama yine de bu cihaz satışa çıkmamalıydı.

    Uzun yıllardır bir Samsung kullanıcısı olarak bu cihaz hakkında fikrimi söylemem gerekirse cihazı beğenmedim.
    Son kullanıcıya hitap etmeyen, henüz test aşamasında olan bir cihaz izlemini veriyor.

    1) Açıldığında daha büyük bir ekranla karşılaşmalıydık. Ekran kapandığında, telefon ince uzun kalıyor. Ya da kapandığı haliyle ön taraftaki ekran çerçeveleri ince tutulmalıydı.
    2) Ekran tamamen kapanabilmeliydi.
    3) Tam ekran modundayken ön yüzdeki çift kamera tasarımı, gözünde yara bandı olan bir korsan gibi duruyor hiç hoş değil.
    4) Dışta 1, açıldığında içerde 2, arka tarafta 3 kamera olmak üzere toplam 6 kamera kullanılmış. Huawei'nin cihazı gibi yapmış olsaydılar 3 kamera yeterli olacaktı. Kendi çıkardıkları A80 telefondakine benzer mantıkla hem selfi hem arka tarafı aynı kameralar çekecek yapıda olmalıydı.

    İlerleyen zamanlarda kalem de bu cihaza entegre edilebilir. Ya da Note Serisi dönüşüm geçirir sadece bu büyüklüğe ulaşabilir. Ya da diğer Note Serisine ilave olarak büyük ekranlı bu cihaz da kalemli kullanılabilir. Pek çok ihtimal var. Samsung gibi önemli bir firmanın daha iyi cihazlar ortaya koyabileceğini biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • bence çöp. gereksiz.
  • Allah aşkına her videonun altına yazıyorum lütfen arkandan süvariler kovalıyormuşcasına konuşma yada 5 daika sonra öleceğimde anlatamayacağım korkusuyla konuşma az yavaş yav yavaş içerik güzel ama dinlemesi yeminle ızdırap

  • İlk anda katlanabilir telefon elimizde kaldı diye okumuşum.
  • Lg ninkini görünce ben şok oldum adamlar telefon kılıfının sağına ve soluna ayrı iki telefon koymuş çift ekran teknolojisi diye pazarlıyor. Tebrikler samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barthobel kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, pür dikkat dinlemek gerekiyor, bir an dikkatiniz dagılıp saga sola baksanız önemli kelimeyi(özneyi) duyamayabiliyorsunuz ve öncesinde duyduklarınız da anlamsız olabiliyor... Şahsen telefon alanların, küçük kısmının bu kadar detaylı incelemeleri izledigini düşünüyorum. Erdi beyi severek takip ediyorum, yanlış anlaşılmasın.

  • Buruşma etkisi :) Artık telefonlardaki yeni derdimiz belli oldu :)

  • 7 ince dayanmış zaten normal telefonların boyutu bir inç için mi bu saçmalığa para vereceğiz çok gereksiz bi ürün

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.