Şimdi Ara

Gold Elo Nasus...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Last Hit yaptığım koridor'unu "ittirdiğim" gerekçesiyle rakibin beni kesmesine izin veren nasus. Gold Elo.. Küfredenleri değil böylelerine perma ban şart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkeso -- 16 Nisan 2019; 18:13:24 >



  • Kurtaramazmış zaten seni. Last hit yaptığını zannetsen de o hareketi yapınca ittirmiş oluyorsun yavaş da olsa. Ormancı olarak her zaman yapacak daha iyi işler vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Gene de çok moral bozucu bir davranış. Beni kurataramasa bile kill'i çıkarabilirdi. Lane'in itilmesi o minyonların boşa gitmesinden daha iyidir diye düşünüyorum.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    W ile kurtarabilirdi bence. Nasusun durmak yerine hareket ettiğini de düşünürsek.
  • Ek olarak, ittirmemen daha makul.

    Koridorda kırmızı minyonlar itecek zaten. Ryze daha çok minyon kaçıracak, nasus daha çok minyon alacak.
    Bu sürede koridor yerine başka bir camp'ı kesmeye gitsen, takım olarak daha avantajlı çıkardınız.
  • Lol tr kadar iğrenç bir oyuncu toplulugu yok. Ab westte oynu yorum 1 senedir ve kesinlikle şunu söyleyebilirim Tr sunucusu hem baglanti kalitesi hem oyun kalitesi açısından berbat durumda. Lane gelen birisi westte farm calmaz, koridor itmez yalnizca sen izin verirsen iter. Blue ya da red istediginde jungler yardimci olur. Support ve jungler kill çalmaz hatta senin lanede sana yardima gelen mis bile killi sana birakir. Kule dibi dalsa bile sana birakir o killi. Takım oyunu bambaşka bir seviyede zaten. Öyle 1 vs 5 ya da 2 vs 5 giren oyuncular yok trdeki gibi. Defans cekilme mantigi oturmuş. Yerinde yapilan tfler. Baron çalan supportlar junglerlar. Westin bronze u açık ara farkla trnin goldundan daha iyidir. Buna inanarak soyluyorum. Daha kufreden kimseye rastlamadim. Kafam rahat. Lol anksiyete yapasr diyordum halbuki anksiyete yapan şey tr sunucusu oyunculariymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasusun yaptığı doğru değil evet,
    lakin senin de yaptığın hareket oldukça yanlış kırmızı minionlar biraz daha fazla itecek o durumda ve lane nasusun üstüne kalacakken fakat sen inanılmaz kötü bir duruma sokmussun laneyi.Orda yapman gereken hiç ellemekti yada dibine kadar ittirip bütün dalgayı rakip kuleye gömmen gerekiyordu
  • Nasus burda %100 hatalı. Ne olursa olsun seni kurtarmak yerine kule dibinde olmeni izliyor. Bu tarz oyuncular banlanmalı. Size normal geliyor ama bunu westte yapan bir jungler oyun sonu tum takim tarafindan raporlanir. Rakibe avantaj sağlıyor resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptığı hatalı da dalgayı berbat etmişsin adam kızmakta haklı
  • minyon dalgası, minyonlar kuleden hasar almıyorsa ittirilmez diye biliyorum. kuleden hasar alan minyona vurursun, veya senin takım arkadaşın base dönmek istiyorsa o dalgayı pushlamak için yardım ister kendi minyonlarını rakip kule altına ittirirsin ki rakip minyon kaçırsın.

    üstelik nasus stack kasması için kendi kulesine yakın olması gereken yerde büyük ihtimalle bundan sonraki dalgayı da alamamış olacak.

    nasus hatalı tabii ki. ancak sende de hata büyük.
  • senin yaptığın hareket yanlış aslında ama yinede bu nasusu haklı çıkarmıyor oyunculara zıt gidecek hareketler yapma hepsi garip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cinali1

    Lol tr kadar iğrenç bir oyuncu toplulugu yok. Ab westte oynu yorum 1 senedir ve kesinlikle şunu söyleyebilirim Tr sunucusu hem baglanti kalitesi hem oyun kalitesi açısından berbat durumda. Lane gelen birisi westte farm calmaz, koridor itmez yalnizca sen izin verirsen iter. Blue ya da red istediginde jungler yardimci olur. Support ve jungler kill çalmaz hatta senin lanede sana yardima gelen mis bile killi sana birakir. Kule dibi dalsa bile sana birakir o killi. Takım oyunu bambaşka bir seviyede zaten. Öyle 1 vs 5 ya da 2 vs 5 giren oyuncular yok trdeki gibi. Defans cekilme mantigi oturmuş. Yerinde yapilan tfler. Baron çalan supportlar junglerlar. Westin bronze u açık ara farkla trnin goldundan daha iyidir. Buna inanarak soyluyorum. Daha kufreden kimseye rastlamadim. Kafam rahat. Lol anksiyete yapasr diyordum halbuki anksiyete yapan şey tr sunucusu oyunculariymiş.
    West bronze....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasus bence kurtarabilirdi seni ama seninde uzun sure topta gozuktukten sonra baron yolundan junglea gecmen hata olmus yakalanma olasiligin cok yuksekti ve yakalanmissin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    yaşıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eutropius Irmengard

    yaşıyor
    Yok,hortladım bir mesaj yazmak için

    Şaka bir yana artık mesaj atma gibi bir istek duymuyorum fazla ve genelde konu dışı ve gündem tarafındaki haberleri okuyup tyt/ayt deki arkadaşlarımızın taktire şayan başarılarını okuyup kapatıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç sende malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minion wave kuleden hit almamasına rağmen last hit yaparak lanei bozmuşsun. Orada hiç dokunmasaydın farmlar en kötü ihtimal lane ortalarında kalacaktı. Yapman gereken şey ya hiç dokunmamak ya da tamamen rakip kuleye doğru farmı hızlı şekilde ittirmek olmalıydı. Adam Nasus oynuyor, lane ilerideyken oynaması zor bir şampiyon. Dolayısıyla kızmakta haklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.