Şimdi Ara

Önerebileceğiniz aylık araç kiralama firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, bu hafta bir araç almam gerekiyordu fakat parama göre bir araç bulamadım. Limitim 140 bin lira civarıydı ve 2016 model otomatik veya düz vites cam tavanlı dizel Passat bakıyordum. Şu ara ayırabildiğim bütçe bu kadar 150 bine çıksam çok güzel beğendiğim araçlar var ama çıkamıyorum. Esnaf olduğumdan dolayı bayramda ve sezonsal iş yoğunluğundan 2 aylık bir sürede ortalama 20-25 bin lira gibi bir rakam biriktiriyorum. Bu yüzden 2 aylık araç kiralamak istiyorum. Açıklamayı da yazmamın sebebi sizce yaptığım mantıklı mı ? 2 ay boyunca bir ücret ödeyeceğim fakat şuan piyasada gezen simsarların ağız kokusunu çekmeden paramla arabamı alıp köşeme çekileceğim. Aracının durumunu anlatmaktan aciz, arabamdan çok memnunum ama satıyorumcularla uğraşmaktan bıktım. Ayrıca çarşamba günü İstanbul'a mal almaya gideceğim ve orada kullanacağım paraya para kazanacağım. Biraz da kafam rahat olacak. Şu ara kampanyalı ayağımı yerden kesecek dizel kiralık bir araç arıyorum. Şahıs şirketi mevcut. İnternette çok araştırdım fakat sadece reklamlar çıkıyor ve genel olarak düzgün fiyat bilgisi alamadım.







  • Araç kiraları yüksek, o bütçeye 0km passat alınır.
    Sizin yerinizde olsam mal alcağım parayı kenara atar, kalanını peşinat yapıp taksitle 0km passat alırdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jac0B0

    Araç kiraları yüksek, o bütçeye 0km passat alınır.
    Sizin yerinizde olsam mal alcağım parayı kenara atar, kalanını peşinat yapıp taksitle 0km passat alırdım.
    Hocam nerede veriyorlar? İkinci elini satın alamadım sıfır nasıl alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay hertz de güzel kampanya vardı. Hyundai i10 1750tl, otomatik i20 1950tl idi ama bitmiş galiba. Bir teyit edin isterseniz.

    Ben de kiralasam mı diye düşündüm ama kiralar biraz yüksek. Aylık 4bine ancak düzgün araç var. Mantıklı gelmedi. Kiralamak yerine uygun fiyatlı bir araç almak daha mantıklı sizin için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle özellikle yaz sezonu sebebi ile önümüzdeki ay itibari ile fiyatlar artacak adana oto kiralama firması adana oto kiralama var burada web sitesi https://www.kirmizicar.com Ankara - İzmir ve Adana bu bölgelere yakınsanız bir arayıp görüşün ortalama aylık 3500 tl civarı ekonomik arabalar yalnız araçlarda km sınırı var aylık 3000 km bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustilife -- 16 Nisan 2019; 14:51:15 >
  • Ankarada Oğuzhan Otomotiv ile mutlaka görüşün. 2017 multijet egeayı aylık kiralamaya 2500 civarı bir rakama bulabilirsiniz. +905414438998

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.