Şimdi Ara

Orta seviye Google Pixel 3a ve 3a XL fiyatları sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet ortamına sızdırılan tablo ile Google Pixel 3a ve 3a XL modellerinin Kanada fiyatları ortaya çıktı. 
    Sargo kod adlı Pixel 3a, 649 Kanada doları fiyatıyla ~2.800 TL’ye karşılık geliyor. Büyük model olan Bonito kod adlı Pixel 3a XL ise 799 Kanada doları, yani ~3.500 TL fiyat seviyesinde. Bu TL karşılıkları anladığını üzere sadece döviz dönüşümleri, ülkemizde vergiler ve fazlasıyla yeni Pixel modelleri satışa sunulsa bile bu fiyatların 1,5-2 katını düşünmek yanlış olmaz.
    Daha önce ortaya çıkan sızıntılardan elde edilenlere göre Pixel 3a, 5,6 inçlik FHD+ ekranla gelirken büyük model aynı çözünürlükte 6 inç bir ekranla gelecek. Ekranların ikisi de OLED panellerden oluşacak. Cihazların fiziksel yapısı çok yüksek ihtimalle Pixel 3 ikilisinin aynısı fakat plastik arka kapaklı hâli olacak.







  • Google'ı anlamak da zor. 6 7 ay sonra parasını hak etmeyen bir ürünün neden tekrar parasını hak etmeyen bir alt modelini çıkartıyor anlamıyorum. Parasını hak etmemesinin sebebi ise diğer telefonlara göre ekstra olan tek şeyinin ücretinin (dolar olarak) olması ve berbat çentiği bence.

  • Shatteredthings S kullanıcısına yanıt
    Pixel i alanlar saf Android, rom desteği, 3 sene güncelleme ve harika kamerası sebebleriyle alıyor, burda konusu 3 sayfayken xda da konusu s9+ dan p20 pro dan kat kat fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta seviye fiyatları coşmuş. 100 defa yazdım ama yine yazıcam. nexus 4-5 zamanı 300-350$'dı tepe model. şimdi orta segment 500-600$ seviyesinde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.