Şimdi Ara

Lenovo Idepad 320 - Hard Disk Sorunu -Yardımcı Olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ; Lenovo Idepad 320 cihazını kullanıyorum. Malesef aldığım günden beri harddiskin de sorun var. Hem cizirtili çalışıyor hemde genel olarak cihazı çok yoruyor ve buda cihazda kasma , donma , gecikme meydana getiriyor. Hatta bazen bilgisayari kullanamaz duruma geliyorum .

    Bu durumdan artık çok sıkıldım. Bunun çözümü için sizce SSD almam gerekli mi ? SSD almam gerekli ise hangi ölçülerde (Laptoba uyumlu) hangi markanın kaç gb SSD almam lazim ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yeniyse garantisi varsa servisle iletisime geç. Ssd isini simdilik ertele eğer üretici kaynakliysa ki muhtemelen oyledir degistirirler sorunu çözüp teslim ederler cihazı. Tek vidanın bile oynamasi garanti ihlaline girer. Ssd içinde pcyi açman gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adata nın ssdleri ucuz 240gb lıkları 185 tl civarında cd rom yeri varsa oraya kızakla takabilirsin.
    m.2 portuda var sanırım o cihazda.onların fiyatları bşraz daha pahalı ama daha hızlılar.senin işini 240 gb lıklar gorur.
  • Lenovo IdeaPad 320 serisinde hdd problemi ve sağ menteşe tarafında elektrik kaçağı gibi ses problemi kronikleşmiş. Yeni taktıkları hdd belirli süre sonra yine ses yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.