Şimdi Ara

OpenAI, şampiyon Dota 2 takımını yendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OpenAI, şampiyon Dota 2 takımını yendi

    OG takımının beş oyuncusunu yenen OpenAI Five (bu onun ismi), yeteneklerini daha da geliştirdiğini tüm dünyaya kanıtladı. OG, 2018 yılında Valve International üçlü serinin en iyisi olarak şampiyon olmuştu.

    The Verge tarafından aktarılana göre yapay zeka agresif ve farklı yöntemler sayesinde insanlara karşı üstünlük kurdu. Bu farklı yöntemler arasında erken oyunda anında yeniden hayata döndürmeler ve değerli kahramanlar seçmeyi içeriyor. OG her ne kadar savaşsa da ilk maçın 30 dakika sürdüğü seriyi kaybetti.



    OpenAI, bu tanıtım etkinliğini oyunu OG karşısında oynamanın yanında yeni özellikleri sergilemek için de kullandı. Dota 2 botu Five ile insanlar artık aynı takımda oynayabiliyor. Five, insan oyuncuların oyun tarzlarını analiz ederek uyum sağlayabiliyor. Bunların daha da önemlisi ise OpenAI belirli saat aralıklarında Five ile Dota 2 oynamak için rezervasyonları toplamaya başladı. Yapay zekayla ister aynı takımda, ister 1’e 1 karşılaşma yapabileceğiniz bu kampanyadan faydalanmak için buradan kayıt yaptırabilirsiniz. Kazanmayı pek ummayın fakat birinci elden Five ne kadar iyi oynuyor bu bahaneyle görmüş olursunuz.

    OpenAI bot için planlanmış son halka açık tanıtım olan bu etkinliğin ardından pek fazla aksiyon görecekmişiz gibi durmuyor.




  • 10:10'da Sven nasıl da biliyor oraya gideceğini :D

  • Yapay zeka her türlü yener. O kadar video izliyor daha deneyimliler.

  • Verge'ün o saçma sapan pc toplama videosu, sonra o video ile dalga geçen bitwit kanalına copyright strike yapması benim için kendilerini çöp kaynak haline getirmiştir.

  • Espor balonu patlamış mı oluyor haliyle? Bundan sonra yapay zekalar birbiriyle kapışsın, kimin yapay zekası daha güçlü anlamış oluruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • og çok kötü oynamış. kaç kez tek başlarına gidip 3-4 adama öldüler. final serisini bu oyunla kazanamazlardı zaten

  • yapay zeka=hile

  • Sütyen_Teli kullanıcısına yanıt
    Viper için blink liyor. Storm hammer range ini çok iyi hesaplıyor. ES gelince yönünü çeviriyor ES ye çakıyor:)

    Yalnız 5 kişi bu kadar mı güzel oynanır. Bu koordinasyonu kim yakalasa tüm maçları götürür.

    Adamlar kill lerde geri, networth de geri, yeni fight kaybetmiş, %80 kazanacağız diyor. Bir sonraki fight da teamwipe yapıyor.

    Baktığımda hep sven ve viper gibi dayanıklı heroları öne sürüyorlar. onlar başlatıyor. CM nin posizyonunu çalışan pro tüm maçları alır. O nasıl CM oynamaktır..... Öğrenilecek çok ders var. Ama bıraktılar. Daha fazla ileri götürmeyecekler....

  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Sven çok harika tepki yaptı ama :D

    Dediğim CM ile harika iş çıkardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.