Şimdi Ara

4.000 - 5.000 aralığında 10 kg ve üzeri makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, anneme yeni bir çamaşır makinesi alma arefesindeyim kafam karma karışık yardımcı olursanız çok memnun olurum:

    Annem 7 yıldır Samsung'un WD8122CVQ kodlu 12 kg yıkama 6 kg kurutma kapasitesine sahip çamaşır makinesini kullanıyordu bu makineden ilk başta çok sıkıntı çeksek de daha sonra yaptığımız ayarlarla gayet memnun kaldık hiç bir sıkıntı yaşamadık. Standart dışı boyutlara sahip bir makine çıplak gözle tambur boyutu LG nin 17 kg yıkama 12 kg kurutmalı bir makinesi var sanki hemen hemen o kadar büyük, içine ne atarsan at almam demeyen bir tambur yani :) Ses soluk yok her şey yolunda ama şimdi ev değişti, makine standart dışı olduğu için yeni evde çamaşır makinesi için ayrılmış alana sığmadı. Alanı genişletelim şu bu dedik ama bir çamaşır makinesi fiyatı masraf çıkacak gibi olunca makineyi değiştirmeye karar verdik.

    Şu anda makineyi koyacağımız yerin yüksekliği 86.5 cm, en 67.5 cm ve derinlik ise maksimum 66 cm. 5.000 liraya kadar para problemi yok, makinede kurutma istemiyoruz sadece çamaşır makinesi olsa yeter. Bu yer için maksimum koyabileceğimiz kg da bir makine tavsiyesi istiyoruz.

    Şimdiden çok teşekkür ederim.

    Dipnot: Düşünen olursa elimizdeki Samsung WD8122CVQ kodlu makineyi satabiliriz.







  • Merhaba,

    Siemens düşünürseniz eğer; WM14U840TR modelini inceleyebilirsiniz.
    Ebatları aşağıdaki gibidir.
    (Y x Gx D): 84.5 x 59.8 x 62.2 cm

    Makine gerçek görselini satışını yaptığım bir arkadaş paylaşmış buradan bakabilirsiniz.

    Eğer fiyat almak isterseniz şu bilgilere mesaj olarak atabilirseniz yardımcı olmak isterim; Hangi şehre teslim ediyoruz? + Kart kullanacaksak hangi banka kartını kullanırız.

    Saygılar.
  • Electrolux EW8F2166MA çamaşır makinesini öneririm.

    69 lt net hacimli tambur, deterjan karıştırma ve spreyleme sistemi, buharla kırışıklık giderme ve tazeleme fonksiyonları, esnek program süresi seçimi ile alabileceğiniz en yüksek performanslı ve donanımlı çamaşır makinesidir.
  • Mevcut bir aeg kullanıcısı olarak aeg/electrolux ürünlerini önermem diğer markalara göre servisleri yetersiz forumda açılmış onca sorun konusu var geçtiğimiz yıllarda da bir arkadaşın makinesinin paneli alev almış servis yüzünden firmayla mahkemelik olmuştu.

    Ben bosch/siemens grubunun ürünlerini öneririm samsung,lg vs.firmalar gibi yenilikçi farklı özellikleri kısıtlı olsa da işlevselliği oturtulmuş programlarıyla gayet iyi performansa sahip dengeleme ve ses konusunda ki başarısıyla bir çok firmadan öndedir.

    Bütçe önemli değil demişsiniz o halde mielenin makinelerine de bakabilirsiniz aralarında en uzun ömürlü o olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.