Şimdi Ara

Pubg Kulaklık Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Phlips marka bluetooth kulaklığım var youtube vs müzik dinelediğimde hiç bir sorunum yok. Fakat Pubg mobile bilgisayarda açınca kulaklık hiç bir işe yaramıyor. Normal kablolu kulaklık kullanınca çalışıyor. Bunu daha önce yaşayan oldumu sorunu nasıl çözebılırım



  • Uyumsuzluk sorunu olabilir. Emülatör aşırı sıkıntılı durumda ve çoğu şeyi desteklemiyor. Ama sıkıntını çözücem olduğu kadar. Adım adım takip et lütfen.


    ADIM 1

    TENCENT GAMES emülatöre gir. oyuna başlamadan geri menüye dön. oradayken "F9" tuşuna basarsan, PUBG dışında diğer temel ayarlar çıkar. İngilizce kullanıyorsan "settings" - Türkçe kullanıyorsan "ayarlar" tıkla.

    Pubg Kulaklık Sorunu



    ADIM 2

    Burada normal telefondaki gibi ayarlar görüntülenir. Bi takım WIFI - BLUETOOTH vs gibi ayarlar var. Benim PC de bluetooth özelliği bulunmadığı için bende çıkmadı, ama sende çıkması gerekiyor. Oradan aktif hale getirerek tekrar dene.

    Pubg Kulaklık Sorunu



    KISACA

    Normalde çalışıp PUBGM'de çalışmama sebebi, oyunu açarken resmen 2. bir cihaz açıyor gibi emülatör kullanıyorsun ve baştan tekrar ayar istiyor. Eğer olmazsa tekrardan mesaj at bana. Emülatör yani sonuçta ayarlara girersen Tablet Hakkında bölümüne geldiğinde senin PC ile ilgili hiçbir ayarın vermediğini görüceksin.
  • Emeklerin icin sagol Tesekkurler denicem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8888t -- 20 Nisan 2019; 19:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.