Şimdi Ara

Tıp'a geçicem yeter be! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Okula göre çok değişiyor. Sınavlarda çıkmış soran var sormayan var epey değişiyor sonuç ona göre. Özellikle 1.sınıf zor gelecektir ama 1.sınıfı geçerseniz aşağı yukarı çalışma taktiğinizi oluşturuyorsunuz ve rahat geliyor. 5 haftalık komitelerin son 2 haftası çalışıp rahat geçiyorum 3.sınıfta.

    4 ve sonrasını bekliyoruz bakalım o da ayrı bir macera

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversitedeydin ve nereye geçmeyi düşünüyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake99 -- 15 Nisan 2019; 10:17:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solidsnake99 kullanıcısına yanıt
    Ege Tıptaydim simdi itu ye gecmeyi planlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp-muhendislik karşılaştırması anlamsızdır. Ben de tiptayim ve matematik hiç sevmezdim ve ezberim iyidir. Bu yüzden pek zorlanmıyorum. Kişiden kişiye değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine mühendisliği okuyorum
    zor=çok ezber değildir arkadaşlar tıpın zorluğu çook fazla kelime çok fazla geniş olmasından kaynaklı boru değil insan fizyolojisi okuyor adamlar bir dişin içinde bile neler neler var. ama bur zorluk değildir okursun ezberlersin içine işlersin.
    Ama fizik öyle değil statikte mukavemette belki çalışacağın 5 sayfadır 10 saat oturup o 5 sayfadan bi halt anlayamayabilirsin zor budur kavraması öğrenmesi ezber değil zeka ister zekanı kullanman gerekir.

    Ha 100k ya çankırı makinaya giden adam okuyorda tıpa giden okuyamaz mı ? okur tıpa giden adam mühendisliğe gelseydi okurdu sonuçta tıpa gidende üniversite sınavında daha iyi bir başarı elde etmiş 13 fizikten %90 10 fizik neti çıkarmış adam 5 fizik neti yapan adamın yaptığı soruyu yapamayacak değil.
  • Bence iyi düşünün. Mühendislik sadece özel sektörde ve Türkiye'de özel sektör demek aynı maaşla 2 kişilik çalışmak demek. Ayrıca bilişim sektörüne diğer mesleklerden kayma var ve rekabet yüksek. Mühendislik okumak hem zordur hem de öğrendiğin şeyler 10 20 sene önce bulunmuş temel konular ve sadece okulla sınırla kalırsan piyasada hiçbir geçerliliği yok. Yinede tabiki istediğiniz mesleği yapmalısınız ama diğer tarafıda toz pembe görmeyin detaylı bir araştırma yapın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.