Şimdi Ara

Samsung s7 egde samsung A8 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar malum piyasa durgun para yok. Dolayısıyla telefon alırken benim için önemli olan sağlam ve uzun zaman kullanacağım bir cihaz istiyorum. Bende şimdi piyasada araştırdım. S7 egde ve Samsung A8 plus bakındım. İkisi arasında kaldım.
    S7 egde ithalat garantisi 2099 tl +50 tl cip para
    Samsung A8 plus distribütör ürünü 2500 tl
    Benim için dayanıklı ve fotoğraf çekimi iyi olsun. Oyun falan oynamam. Fotoğraf iyi olsun diye almıyorum. Çocuğa bende sony z5 verip kendime bu cihazlardan birini almak istiyorum. İthalat sıkıntı olurmu ne dersiniz. Samsung egde bir zamanlar hayalim di. Şimdi abuk subuk cihazlar 1500 den aşağı değil. Ne dersiniz sizden yardım bekliyor. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Onca kişi bakmış biri cevap yazamamış yazık ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de değil dostum. bunlar her ne kadar hala sağlam olsa da güncelliğini yitirmiş cihazlar. daha yeni a30 a50 serilerine bakmanı tavsiye ederim. daha düşük bütçede m20 ye de bakabilirsin. huaweide p smart 2019 a da aynı şekilde. daha güncel tasarımlı ve yeni telefonlar.
    ayrıca yaklaşık fiyatta a9 varken a8 e bakılmaz bence. ki ben a9 u bile önermiyorum kamerası iyi olsa da tasarımından dolayı.
    kişisel tavsiyem de a50 derim.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Ustad a30 ve a50 inceledim. Tasarım görsel olarak iyi güzel ama dayanıklı gelmedi. Emin ol düşerse tuz buz olur. Çok hassas sanki bende masa başı iş yapmıyorum. Benim için güncelleme olması çok önemli değil dayanıklı olsun güzel fotoğraflar çeksin yeter. Oyun asla oynamam. Tercihim böyle ben en çok şeye takıldım paralel ithalat nasıl alırsam pişman olmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    yere düşünce tuz buz olma olayı şans işi. onu bakarak falan anlamak zor düşüreceksin ki göreceksin. ki telefon zaten kırılgan bi alet en sağlamı da olsa webtekno testlerini izlersen görürsün max. kulak hizasından düşürmeye dayanamıyor hiçbiri.
    ithalatçı garantide sorun olacağını zannetmiyorum. o da deidğim gibi şans işi. ben şimdiye kadar garantiye düşürecek bir şey yaşamdığım için bilemem.
  • Benim için sağlamlık önemli a30 ve a50 görsel olarak iyi ama A8 plus hala seçenekler arasında, bu arada alt model samsung modelleri olabilir aslında değerli arkadaşlardan görüş bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garanti yok gibi bir şeydir. S7edge o fiyata en iyi özellikli telefon olsa bile en çürük malzemeye sahip telefondur malzeme derken tabi kullanılan parça değil telefonun kıvrımlı yapısı onu ekran konusunda sıkıntılı yapıyor sonra bir düşmeye kırılıyor ekranı kırık olmayan s7 edge görmedim desem yeridir tamiride 1000+ tl.
    Sana xiaomi redmi note 7 incelemeni öneririm kamera sensörü 1/2 ois yok ama elin fazla titremezse iyi çeker, kasa sağlam ama iyi bir kılıf ve ekran koruyucu ile işi sağlama aldınmı daha iyi olur bataryada iyi.
    İkinci seçenek 2400 civarı lg v30+ al askeri standartlarda sağlamlık, p oled ekran, sıvı soğutma, dac ses çipi, arka kamera harika ama ön kamera çok iyi olmasa bile gcam ile kurtarıyor ayrıca batarya tasarruflu kullanım ile 7/8 saat rahat görüyor ortalama bir kullanıcı için bu 1 veya 1.5 gün rahat kullanım demek. Ben olsam bunlardan v30+ alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    S7 egde i zaten eledim. Ben çiftçilik yapıyorum doğal olarak sağlam olması da önemli birde şebeke üzerinden görüntülü görüşme benim için önemli lg gerçekten güzel şuanlık a30 a50 A8 plus yada s8 plus (ikinci el) düşünüyorum. Fiyatlar yüksek biraz beklemelimiyim acaba?
    Yorumun için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A50 iyidir glastik normal cam'a göre daha sağlam alınır bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    2000 üzeri vermek istemiyorum aslında biraz bekleyip görelim fiyat artı çip para derken ucuza alalım diyorum. Bakalım hayırlısı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung olsun ama sağlam kasa modellerinden olsun diyorsan S7 Active yada S8 Active yurt dışından gelen pasaporta kayıtlı modeli arayacaksın. Bulmak zor ama Kadıköy'de bir telefoncuda görmüştüm 10 gün önce.
    Ne kadara ne aradığımızı bilmemiz lazım,evdeki hesap çarşıya uymalı. 2000 TL altı cihazın özeklikleri bellidir. Çok iyi bir cihaz olsa 2000 TL olmaz.
    Kamera iyi olacak,işlemci iyi olacak,kasa iyi olacak. Gerçekci olalım,hepsi iyi olsa 2000 TL olmaz,2.elleri 3bin'den başlar.
    Bir yerden taviz verilmeli.
    Son dönem cihazların kasaları ve arka kapakları çizilmeye deforme olmaya yakın cihazlar.
    Çok sağlam cihaz isteniyorsa Cat s61 ve Doodge tarzı cihazlar çok var sahibinden com sitesinde.
    İşlemcileri 5 para etmez pahalıdırlar dayanıklı sağlam cihazlar oldukları için.
    İşlemci iyi olsa kasa kötü oluyor fiyat uygun olması için.
    Operator üzerinden görüntülü görüşme şart olmasaydı 2.el HTC m10 diyebilirdim belki güncel android şart değilse. İlk seçenek ise başta yazdığım gibi Samsung S-- Active serisi modeller. Garantisi olmaz,Amerikadan gelir,pasaport kayıtlı olması gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün ilginçtir ama belki nasip diyelim. Samsung a30 aldım.
    İyimi ettim kötümü ettim bilemiyorum. 1919.artı 75 tl çip para ve 130 tl lik Powerbank Hediyeli Powerbank vardı muhtemelen hediye geleni satarım 100 tl ye telefonu 1750 tl ye almış bulunuyorum. A8 plus içimde kaldı ama 2400 den aşağı yoktu. Bende 2000 altı olarak indirimi görünce hemen aldım. Gelsin incelerim beğenmezsen iade hakkım var.
    Bu arada yorumunuz için teşekkürler. 25 yıllık sony kullanıcısı olarak nasıl bir tepki vereceğimi bilemiyorum. Hayırlısı olsun bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.