Şimdi Ara

Samsung Galaxy M40, Wi-Fi sertifikasıyla görüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung’un ülkemizde de sunduğu Galaxy M serisi, özellikle fiyatına kıyasla barındırdığı özelliklerle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Bu serinin en güçlü modeli olan Galaxy M30 henüz Türkiye’ye gelmese de M20 modelinin firmaya önemli bir başarı kattığını şimdiden söyleyebiliriz. Bugün ise Galaxy M40 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı.

    Serinin en üst modeli


    Bildiğiniz gibi Galaxy M serisi şimdilik M10, M20 ve M30 modellerinden oluşmakta. Galaxy M40 da bu üç modelin üstüne yerleşerek serinin en güçlü modeli lakabını kendisine alacaktır. Ancak cihazın teknik özellikleri hakkında herhangi bilgimiz olmadığından dolayı şimdilik net bir şey söylemek mümkün değil. Wi-Fi sertifikası sayesinde ortaya çıkan Galaxy M40’ın, Wi-Fi ac desteği ve Android 9 Pie işletim sistemi ile geleceğini görüyoruz.



    Galaxy M30'un 6.4 inç boyutunda Super AMOLED ekrana sahip olduğunu düşündüğümüz de M40’ın aynı veya daha büyük boyutlu yine Super AMOLED panelle geleceğini belirtebiliriz. Ayrıca yonga seti tercihi de Exynos 7904 olarak kalabilir. Kısacası cihazın hangi noktada kendini ayrıştıracağı belli değil.


    Ayrıca Bkz.Şimdi de Honor 8S ortaya çıktı

    Galaxy J serisini sonlandıracağını söyleyen Samsung, görünen o ki orta sınıfı M ve A serisi cihazlara bırakacak. Her ne kadar A serisi cihazlar teknik özellik noktasında daha dolu olsalar da fiyatları oldukça yüksek olabiliyor. Bu da Samsung severler için M modellerinin önemini daha çok artırıyor. Galaxy M40 aynı fiyat/performans çizgisini korunmaya devam edecektir.








  • Ikinci SD625 bolluğu geliyor exynos 7904 ile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6gb ram 5000mah batarya ile geleceği söyleniyor. fiyat önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 14 Nisan 2019; 11:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün 2-3 model çıkartıyor şu Samsung... Ne yapmaya çalışıyor acaba...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    Her gün 2-3 model çıkartıyor şu Samsung... Ne yapmaya çalışıyor acaba...
    Daha fazla satiş, daha fazla para...

    İyi kötü her modeli de satılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Hawehawe ve zaomi yi gomecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koyunsavar

    Hawehawe ve zaomi yi gomecek
    Bence kendini gömer bu şekilde,

    zamanında MP3 çalar anlamında Creative ile Apple yarışırdı, Creative yarışı kazanmak için yüzlerce model çıkardı her yıl, Apple ise sadece 1 tane çıkardı... sonuç hüsran oldu Creative için.

    Kafa karışıklığı yapar bu kullanıcılar için çünkü her yeni modelde önceki modele sahip olanlar modelin eskidiğini düşünecek ve markadan uzaklaşacak. İlk defa satın alanlar da kararsız kalacaklar bu kadar çeşit içinden ve yine uzaklaşacaklar.


    Samsung kendi sonunu hazırlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Yüzlerce model çıkaran hawehawe iyi bak. Samsung gömdü bile gg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Arkadasim dediklerine yarisina katiliyorum ama su bir gercek samsung dunya batsa gene kendisi batmaz bu firmanın yeri saglam mobil bolum cokse ekran konusunda bir numara sonu gelmez boyle firmanin ama huawei p smart kullaniyorum üc aydir ne yama var nede pie guncellemesi yayinladilar ama samsung orta seviye modelde iki yil yazilimi veriyor ben yazilimda derdim yok yama bile gonderseler yeter onu bile tenezul etmeyen bir firma o yuzden ben acik soyluyum huawei hayal dunyasinda birinci olur gercekte bunu basaramaz boyle devam ettikce cunku etrafimda birine tavssiyede bulunsam ona bile demem huawei al diye yani isin açıkcası bu kardesim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    haklılık payınız var 10 haberden 7si samsung artık gına geldi katılıyorum, fakat kriz bu dev şirketleri de etkiliyor haliyle sürekli bi pazar arayışı var bu apple da da böyle önceden bir modeli olan firma şimdi 3 dört model çıkarır oldu global krizin sonucu birazda, haliyle samsung ta çindeki pazar payı kaybını telafi etmek istiyor ama önceden oraya çıkarırdı telefonları şimdi dünyaya yayıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.